FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica nu se lasă! Răspuns dur după acuzele "cîinilor": "Nu mă regăsesc în ceea ce e acum la Dinamo! Uitați-vă ce face omul care conduce"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 15:45

Ciprian Marica a răspuns acuzelor dinamoviștilor că ar fi ignorat oferta lui Dinamo pentru a se duce la Steaua. Atacantul campioanei a explicat exact cum a stat situația. 

"Hai să lămurim aspectul Dinamo! Am fost jignit, dar nu o să răspund. N-am mințit cu nimic. Îmi asum alegerea. Am fost făcut trădător, mincinos. Se vorbea de Steaua de cînd am plecat de la Konyaspor.

În toată perioada asta de la Dinamo nu m-a căutat nimeni. Unui om pe care-l respect și îl iubesc, domnul Cornel Dinu, i-am povestit totul în seara de înainte să ajung la Steaua.

Mai erau mici detalii de pus la punct, dar i-am transmis că voi semna cu Steaua și abia dimineață, la ora 10:00, am primit mesaj pe whatsapp cu oferta de la Dinamo.

Asta nu e o abordare a unui club care-și dorește un jucător. Respect Dinamo, face parte din trecutul meu, însă lucrurile n-au fost serioase. A fost o ofertă făcută doar de ochii lumii, să aibă o acoperire.

Eu nu mă regăsesc în ceea ce e acum la Dinamo. Rednic și Danciu fac o treabă excelentă avînd în vedere condițiile. Omul care conduce echipa acolo nu ratează nici o ocazie să spună că vinde echipa", a zis Ciprian Marica la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (149)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Ianuarie 2016, 13:46

Conferinta asta de presa imi aduce aminte de alt *** care a venit special de la Istambul sa il terfeleasca cu noroi pe cine ? Pe omul caruia ii datoreaza totul ! Pe cel care l-a pus capitanul nationalei la 18 ani si care i-a salvat cariera de trei ori cand era terminat ! Atunci sfatuitorii au fost fratii-puscariasi, acum sunt conducatorii-preshuri !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Ianuarie 2016, 13:39

Peste 6 luni o sa declare ca a fost greseala vietii lui ! Marica a dovedit ca este un mercenar, numai ca socoteala de acasa nu o sa se potriveasca.....Il vad eu cand o sa-si faca bagajele in fiecare zi ce o sa declare de ...seful lui iubit !! O sa vezi tu acolo ce face....”omul care conduce” cand o sa fii pe faras ca aia care sunt acum cu bagajul la usa ! Parerea me esta ca Tade e cu doua clase peste tine si e o mare prostie ca tu il inlocuiesti ! Cred ca nu ti-ai facut vreo iluzie cu CL, ca daca ti-ai facut chiar esti papagal ! O sa fii al doilea Tucudean !

1580819578841590
Gabriel Marin  •  20 Ianuarie 2016, 23:55

Te-ai dus la FCSB crezand ca prinzi nationala, te vezi deja mare golgeter la EURO. O sa patesti ca Tucudean si Luchin, oricum mare fotbalist n-ai fost si nici DINAMOVIST asa ca nu ne deranjeaza

Vezi toate comentariile (149)
Comentează