FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica s-a revoltat din cauza închiderii Arenei Naționale și a stadionului Ghencea: "Mă doare să văd asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 16:51

Ciprian Marica a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook referitor la situația în care se află Arena Națională și stadionul Ghencea.

"Mă doare că în 2016, în România, într-o perioadă foarte tulbure, cu război la graniţă, cu garduri şi refugiaţi la frontiere, cu o înarmare masivă şi accelerată a trupelor americane pe teritoriul nostru, Armata noastră se luptă cu un club de fotbal pentru o marcă! Mă doare să văd că stadionul-mândrie a bucureştenilor, în care s-a investit enorm, rămâne închis pentru că nimeni nu îşi face timp să rezolve situaţia.

Că în 2016 stadionul Ghencea e bază militară, că e închis pentru fotbal şi se autodistruge. Apropo, în goana pentru a scoate bani din siglă, a calculat cineva câţi bani se pierd pentru că nu se mai joacă pe el? Şi de ce se vor investi iar zeci de milioane de euro pentru modernizare, dacă nu va fi în circuitul sportiv?", a scris Marica.

Atacantul Stelei a scris și despre celelalte stadioane din ale României și s-a arătat extrem de dezamăgit.

"Stadionul Dinamo e bază a Ministerului de Interne!!! Arată chiar mai rău decât acum 20 de ani când am început eu fotbalul! Stadionul Cotroceni e al Băncii Naţionale! Şi stă închis de câţiva ani! Stadionul Rapid e al Ministerului Transporturilor! Are atâtea sectoare închise din cauza degradării, că nici nu ştiu dacă-i mai putem spune stadion! La câteva zeci de kilometri distanţă, la Ploieşti, Primăria a investit banii comunităţii, ai localnicilor, într-un stadion lăsat apoi să fie distrus de râme!

Toate astea într-o Românie europeană! Nu putem fi indiferenţi la aceste probleme! Mi-aş fi dorit ca şefii fotbalului să se implice în rezolvarea acestor situaţii jenante care stagnează progresul sportului, să fie mult mai vizibili şi mai vocali, mi-aş dori să rezolve aceste probleme cei aleşi să-i reprezinte pe români. Fiindcă toate astea au fost făcute din banii românilor, imaginea Romaniei în exterior are de suferit!", a adăugat atacantul.

 

Acasa! In sfarsit! Am avut emotii, am fost nerabdator! M-a bucurat mult primirea voastra, m-au bucurat aplauzele, m-au...

Posted by Ciprian Marica on 16 Februarie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
bogat
bogat  •  16 Februarie 2016, 21:51

Mai lasati-l in pace pe Marica sa-si vada de meserie, nu-l mai citati atat in probleme la care nu se pricepe dar isi da cu parerea de zici ca e un guru spiritual al natiei. Un tantalau care si-a batut joc de talent, nu e in stare sa-si faca o cariera notabila dar e tare priceput in a comenta tot ce misca.

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Februarie 2016, 20:38

Marica e prost. Si fotbalist!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Februarie 2016, 20:33

Am inteles, scrie pe facebook. Dar de fotbal cand se apuca?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează