FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Marica sfătuit de Sandu pe cine să aleagă dintre Piți și Reghe: "El l-ar pune în condițiile cele mai bune pentru European"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 12:38

Șef al unei firme de impresariat, Mircea Sandu e de părere că Marica ar trebui să ia mult mai în serios oferta de la Steaua decît pe cea de la Getafe.  El consideră că și Al Ittihad ar fi o soluție bună atît timp cît Victor Pițurcă antrenează acolo. 

"Dacă aduc un vîrf de atac care să marcheze goluri va fi foarte bine pentru că Steaua aduce multe mingi în fața porții atît prin Stanciu, Adi Popa, dar și prin fundașii laterali. Mie îmi pare rău că Țucudean nu a reușit acolo.

Dar, dacă va veni Marica sînt convins că va marca 12-14 goluri în cele trei meciuri care au mai rămas de jucat în sezonul regulat și în play-off”, a zis Mircea Sandu la Digi.

...despre un posibil transfer la Al Ittihad: "Pe Marica îl văd la Pițurcă, el l-ar pune în condițiile cele mai bune pentru Campionatul European. L-am și sfătuit să meargă acolo, decît să mai stea și să aștepte. Getafe este la retrogradare. Chiar și Steaua este o soluție, dar cred că Pițurcă l-ar pregăti foarte bine pentru echipa națională.

Repet, el trebuie să se gîndească și la Steaua. Dacă echipa se va întări are și șanse de a continua acolo și din vară în cazul în care echipa se va califica în cupele europene. Dacă va mai juca trei ani de zile cred că e suficient", a mai zis Sandu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Ianuarie 2016, 14:59

Nu mai pot cu Budescu si Marica. Cred ca pana incepe campionatul o sa ne plictisiti cu astia 2 dar eu sper sa nu ajunga nici unul la echipa lui Gheorghe. Sunt jucatori pe piata mult mai buni ca ei si mai ieftini.

gannicus2014
gannicus2014  •  06 Ianuarie 2016, 14:04

si cum il sfatuiesti sa trateze oferta lui Negoita ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează