FOTBAL  »  Superliga  »  LĂCĂTUŞ SE ÎNTOARCE LA STEAUA

Marin Barbu: "Lăcătuş va fi dat iar afară dacă nu califică echipa în Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a analizat situaţia din Ghencea, fiind de părere că un club cu pretenţiile Stelei nu-şi permite experimente.

"La începutul campionatului, Steaua şi CFR erau favorite la titlu. Au existat şi multe surprize, echipe mici care au reuşit să se autodepăşească şi au avut rezultate foarte bune.

Dorinel a plecat pentru că în Ghencea nu există răbdare. Gigi e bine intenţionat, dar este prost sfătuit, a luat prea multe ţepe la transferuri. Aşa e la Steaua, ţi se cere victorie după victorie. Tinerii vin de la echipe de pluton şi au nevoie de timp, ceea ce nu există pentru o formaţie care are în fiecare sezon ca obiectiv titlul! Ce, cu Lăcătuş nu va fi la fel? Dacă nu se califică în cupele europene va fi dat afară!" a spus Barbu pentru gsp.ro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
 •  16 Decembrie 2008, 20:44

Lacatus va fi dat afara oricum....Ce-mi place mie ca sunt unii aici care au impresia ca Lacatus "a demisionat". Demisia de onoare implica vointa, personalitate, consecventa. Ori Lacatus se intoarce la primul os aruncat de Becali. Daca a demisionat si acum revine este si mai grav.

 •  16 Decembrie 2008, 19:10

@catalin -> De ce spui asta?

 •  16 Decembrie 2008, 19:01

stiti cum sunteti voi toti cei din colectivul gsp?asa cum spune proverbul PROSTUL NU ESTE PROST PANA NU ESTE SI FUDUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA VA FIE RUSINE CA FACETI UMBRA PAMANTULUI CEL MAI MINCINOS SITE DE SPORT DIN LUME SUNTETI CEI MAI VARZA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează