FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI

Marin Barbu: "Miercuri discut cu Astra, acum sînt la Juventus" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Marin Barbu, anunţat pe banca tehnică a formaţiei Astra Ploieşti, a declarat că pentru moment îşi continuă munca la Juventus Bucureşti, fiind prezent la meciul pe care echipa sa l-a disputat astăzi în faţa celor de la Chimia Brazi în Liga a 3-a.

Marin Barbu, care este director sportiv al grupării Juventus Bucureşti, a declarat că va avea o ultimă rundă de negocieri cu cei de la Astra în cursul zilei de miercuri. "Miercuri dimineaţă, voi avea o rundă decisivă de discuţii cu conducătorii de la Astra şi probabil voi şi semna, însă deocamdată sunt la Juventus Bucureşti", a spus Barbu.

Medaifax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  20 Aprilie 2010, 21:33

mda. vine asta, retrogradam

 •  20 Aprilie 2010, 21:20

Ce aiurea! Noi vineri avem meci decisiv cu Ceahlaul si Barbu e la Juventus! Pai bine ma, n-ati zis voi ca s-a inteles cu Astra? De ce nu conduce antrenamentele? Offf, se pare ca vom retrograda din pacate! :(

Vezi toate comentariile (2)
Comentează