FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Marinescu e modest: ”Istoria contează mai puţin, importante sînt punctele!”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 11:32

Laurenţiu Marinescu (27 de ani) reprezintă revelaţia startului de campionat la ”U” Cluj. Transferat în vară de la Steaua la dorinţa expresă a lui Ionuţ Badea, mijlocaşul a devenit un punct fix în linia mediană a studenţilor în ultimele patru runde, cînd a jucat toate minutele. Ca o comparaţie, la Steaua, Marinescu a jucat integralist în tot sezonul în doar 3 meciuri, fiind văzut mai mult ca o soluţie de avarie.

Marinescu a devenit primul jucător român care înscrie pe noul stadion al Clujului, reuşita sa din minutul 39 aducîndu-le trei puncte şepcilor roşii, care au rămas un punct în spatele liderului Dinamo.

- Laurenţiu, ai marcat primul gol pentru "U" pe Cluj Arena. Cum te simţi?
- Sînt foarte bucuros că am marcat, dar mai mult mă bucură cele trei puncte cucerite. E important golul meu fiindcă ne-a adus această victorie nu pentru că va rămîne în istorie. Degeaba înscriam, dacă nu cîştigam.
- După 10 etape sînteţi pe locul 3, la egalitate de puncte cu Rapid. Puteţi menţine acest ritm pînă la finalul campionatului?
- Sperăm să o ţinem tot aşa. Pot spune că erau vitale pentru noi aceste puncte. Am debutat oficial cu dreptul în noua casă şi acest lucru e foarte bun pentru moralul nostru.
- Cum ţi s-a părut atmosfera? Doar o treime din stadion a fost plin...
- Eu mă aşteptam să vină mai puţini la acest meci. A fost şi foarte frig şi veneam şi după rezultatul dezamăgitor cu Kuban Krasnodar. Cel mai important este că sîntem acasă, jucăm pe un stadion modern, iar fanii noştri ne fac să ne simţim mai mult decît acasă.
- Gazonul nu a rezistat, s-a stricat în unele zone. Vă dezvantajează acest lucru?
- Am avut parte de un gazon foarte bun la Mediaş. E destul de bun şi gazonul de aici. Mai sînt mici probleme, dar cu timpul va fi din ce în ce mai bun.


"Mă bucură foarte mult victoria. Această adaptare la noua casă are o influenţă asupra jocului. Sînt convins că şi pentru suporteri a fost important să cîştigăm. Sîntem datori să construim în continuare această echipă a Clujului"
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Ianuarie 2012, 11:07
Postat de vladutz13 pe 17 Octombrie 2011, 11:41

Pentru cine s-a uitat la meciurile lui U.... Marinescu tot mediocru este si acolo!!!

Aparent la U sunt jucatori care au * cazut* de la echipele bucurestene.Numai ca uneori o a doua sansa ii mobilizeaza si joaca mult mai bine la o echipa mai * mica *. Nu-i bai Marinescu e un jucator bun al lui U . Mai dati-ne si altii dintr-astia ..*mediocrii* !

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Ianuarie 2012, 11:05

Bravo U, echipa se preagteste deja pentru retur.Desi ca valoare U este sub CFR ,totusi jocul in acest tur a fost uneori excelent. Mult succes in continuare Haide U si CFR!

ligax
ligax  •  19 Octombrie 2011, 23:59
Postat de vladutz13 pe 17 Octombrie 2011, 11:41

Pentru cine s-a uitat la meciurile lui U.... Marinescu tot mediocru este si acolo!!!

Acum stiu ca iti este ciuda ca v-ati luat teapa dar asta este! Mai uita-te si la clasament!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează