FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Marinescu s-a antrenat cu U Cluj!

Laurenţiu Marinescu
Laurenţiu Marinescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 18 iunie 2011 14:39

Fostul mijlocaş al echipei Steaua, Laurenţiu Marinescu, a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi de la Universitatea Cluj, el urmând să semneze un contract pe trei ani cu gruparea clujeană

 

Marinescu a ajuns, vineri seara, în Ardeal, iar sâmbătă a participat la prima sa şedinţă de pregătire. Antrenorul Ionuţ Badea a afirmat că unul dintre atuurile lui Marinescu este acela că poate acoperi mai multe posturi la mijlocul terenului. "Marinescu e un jucător pe care l-am urmărit de mai multă vreme, el se încadra în strategia noastră de achiziţii. E un fotbalist polivalent, poate acoperi mai multe poziţii în zona mediană. Şi acesta e unul dintre motivele pentru care l-am adus", a spus Ionuţ Badea conform Mediafax.

Tehnicianul grupării ardelene a adăugat că în acest moment Universitatea mai vizează aducerea a maximum trei jucători: un fundaş stânga, un mijlocaş la închidere şi un atacant extern. "Vom mai aduce cel mult trei jucători. Mai vrem un fotbalist pentru banda stângă a apărării, un mijlocaş la închidere şi poate un atacant extern, o extremă. Rămâne de văzut dacă aceştia vor veni înainte sau după plecarea în cantonament", a spus Ionuţ Badea.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  18 Iunie 2011, 17:35

Bine ai venit la "U"!

suedehead
suedehead  •  18 Iunie 2011, 15:21

Foarte buna afacere a lui Walter:Marinescu plus 200.000 pentru Bajenaru!Excelent transfer!

bumix
bumix  •  18 Iunie 2011, 15:19

HAI INAPOI MA BAIETE .E PACAT CA TI-AU DAT DRUMUL PROSTII DE LA STEAUA . ESTI CEL MAI BUN MIJLOCAS DIN ROMANIA LA ORA ASTA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează