FOTBAL  »  Superliga  »  SFIDARE

FOTO Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 19:39 / Actualizat joi, 16 martie 2023 20:09

Condamnat la 15 ani și 8 opt luni de închisoare, Mario Iorgulescu (27 de anI) a avut o primă apariție publică, la aproape 4 ani de la accidentul mortal provocat în 2019.

Dat în urmărire generală, Mario Iorgulescu a fugit în Italia, acolo unde avocații lui susțin că se află internat într-o clinică de tratament pentru pacienții cu probleme psihice. 

Mario Iorgulescu și-a reactivat contul de instagram și a postat azi o primă fotografie cu el, după ce în trecut publica doar imagini cu cu mașini de lux sau de la petreceri de fițe. 

Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”
Fotografia postată de Mario Iorgulescu pe Instagram

În fotografia postată, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal arată complet schimbat, având câteva kilograme în plus față de perioada de dinaintea accidentului.

În imaginea publicată de Prosport,, Iorgulescu a atașat și un mesaj, format din câteva hashtag-uri, în engleză: „#Relaxare, #Viațăbună, #CredeÎnLege, #LegeȘiOrdine, #Dreptate, #Mafia, #ToateBune”.

Ulterior, a șters fotografia respectivă și postat-o din nou, dar cu alte hashtag-uri: „#Dumnezeu, #NuRenunțaNiciodată, #AiÎncredereÎnDumnezeu, #Trăiește-țiViața”.

Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”

Datele cheie din dosarul lui Mario Iorgulescu, fugit în Italia + Mai are o condamnare cu executare

  • La două săptămâni de la accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h.
  • Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.
  • A fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia nu e una definitivă.
+4 FOTO

Mario Iorgulescu și-a făcut cont de Instagram: „Nu mai suportam singurătatea”

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura.  

Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el. Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine.  

Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, a spus Mario Iorgulescu potrivit Antena Stars.

Întrebat dacă se vor putea vedea în circumstanțele actuale, Iorgulescu a spus: „Este un hop pe care trebuie să ni-l asumăm amândoi şi să trecem peste împreună! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem”. 

foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
+19 FOTO

Citește și: 

Ramona Olaru, filmare răzbunătoare, după ce aflat cu cine a înlocuit-o campionul la motociclism Cătălin Cazacu: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
Antiborfaseala
Antiborfaseala  •  18 Martie 2023, 09:40

Tatecuțu influent si cu morman de bani.... Italia tara cu coruptie cat cuprinde.

imgb
imgb  •  18 Martie 2023, 01:19

Tovarase moderator, ce fel de scoala ati facut de nu intzelegeti sensul unor cuvinte care sint explicate si in DEX ?....Am scris ieri despre acest criminal ca este un derbedeu adica un om de nimic si postarea nu mi-a aparut . Nu era nimic vulgar sau jignitor ba chiar am gasit ca cuvintul este prea blind pentru acest individ care a omorit un om....Cu greu poti sa te abtzii sa nu fii vulgar si jignitor impotriva unei astfel de puslamale !...

Eu2306
Eu2306  •  17 Martie 2023, 14:07
Postat de andreas1965 pe 17 Martie 2023, 11:05

Este crima ! Cand te urci la volan drogat si beat esti o arma criminala pentru ceilalti. Lasati gargara ieftina , situatia nu se compara cu un accident oarecare soldat cu o victima , soferul vinovat fiind curat ! Acolo vorbim de culpa. Aici vorbim de crima.

Unde este culpa??? La cocaina sau la alcool Asa , intreb retoric

Vezi toate comentariile (45)
Comentează