FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDIŞTI.RO

Marius Constantin a fost exclus din lot!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2008 00:00

Fundaşul Marius Constantin a fost exclus de antrenorul Jose Peseiro din lotul Rapidului pentru meciul cu Gloria Bistriţa, de sâmbătă, din prima etapă a Ligii I, a declarat, vineri, directorul general al grupării giuleştene, Constantin Zotta.

De asemenea, conducerea clubului a decis să retragă propunerea de mărire a contractului lui Constantin, în urma criticilor aduse de jucător la adresa oficialilor rapidişti. "În urma declaraţiilor pe care le-a făcut, antrenorul Jose Peseiro a decis ca Marius Constantin să nu facă parte din lot pentru meciul cu Gloria Bistriţa, iar conducerea a retras propunerea de mărire a contractului. Noi îi oferisem un contract mai mare cu 25 la sută decât are în prezent, fără să i se ceară nimic în schimb. El mai are contract cu Rapid încă doi ani", a explicat Constantin Zotta.

Fundaşul rapidist Marius Constantin declarase, miercuri, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii conducerii clubului nu se comportă cum trebuie cu portarul Dani Coman, care refuză prelungirea înţelegerii, menţionând totodată că se aşteaptă la acelaşi tratament în sezonul următor, când intră în ultimul an de contract. "Pot să confirm că se poartă cu Dani Coman cum nu trebuie, pentru că a făcut şi el ceva pentru clubul ăsta şi acum văd că e înlăturat uşor-uşor. La anul, de exemplu, o să intru şi eu în ultimul an de contract şi cred că o să mă aştepte acelaşi tratament", a afirmat Constantin.

Sursa: Mediafax

Intră pe EchipaFantastica.ro pentru a vedea situaţia jucătorilor rapidişti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  25 Iulie 2008, 17:27

Bine ca i-a dat peste bot ca este obraznic .. Asa merita si asa trebuie facut la toti ..Cand a semnat pe suma aia veche pe 4 ani la obligat cineva ? Pai sa aibe responsabilitate si sa duca pina la cap contractul sau sa demonstreze ca merita mai mult , ca si asa este puscarie ! ( Imi aduc aminte cand se dadea cap in cap cu Maftei, alta puscarie ) A auzit cineva la Bozovici ca doreste mai mult , si are un contract de cacao fata de cat munceste si fuge pe teren ? Aud ? ..Profesionist adevarat ..

 •  25 Iulie 2008, 16:37

hahaha :))) ... asta e rapid ... cand se parea ca sunt si ei intr-o pasa buna atunci isi pun piedica singuri, tocmai d'asta rapidul nu o sa ia niciodata titlul de campioana, pentru ca isi pun piedica singuri, asa s-a intamplat intodeauna ... pacat de ei ca pareau o echipa destul de frumoasa

 •  25 Iulie 2008, 16:32

mardare suspendat mariusica exclus deci noi jucam cu andrade si cu fernandes si rezerve p#$a

Vezi toate comentariile (10)
Comentează