FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Marius Constantin a luat bani de la Becali!" :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2009 00:00

După prestaţia din partida cu Poli Iaşi, Marius Constantin a intrat în dizgraţia conducerii, dar mai ales a fanilor rapidişti, care-l acuză de blat.

După meci, cîţiva suporteri au intrat pe teren şi s-au dus la Grigore Sichitiu, căruiau i-au strigat: "Daţi-l afară pe ăstă că nu mai joacă nimic. Sigur şi-a luat bani de la Becali, iar manevra s-a făcut prin Dinu Vamă".

Sichitiu nu le-a răspuns fanilor, iar fundaşul de 24 de ani a refuzat să comenteze: "Nu vreau să declar nimic, nu am voie să vorbesc cu presa, altfel sînt amendat".

Citeşte mai multe ştiri despre Rapid pe rapidisti.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
 •  13 Iunie 2009, 00:40

Pai si ce daca a luat ? Ca nu a luat mult doar 10 000 si nu a fost singurul. Caci,a recunoscut ca daca mergeau in UEFA ieseau din primul tur, dar asa sa ales cu ceva,pentru ca si Steaua o sa iese din primul tur cu 0 puncte si atunci ce rost avea daca cistiga Rapid.

 •  12 Iunie 2009, 17:22

Multi copii pe aici o dau cu comunismul. Bai baieti, mai terminati mai odata cu comunismul asta ca voi nu stiti cu ce se maninca. Pe vremea cind a disparut comunismul, erati inca cu suzeta in gura.

 •  12 Iunie 2009, 15:33

Nu ca am ceva cu STEAUA, dar presimt ca OIERUL v-o coace si va ia cei mai buni fotbalisti. Oricum daca mai stati cu COPOS, ajungeti rau de tot.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează