FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - BOTOȘANI 1-1

Marius Croitoru, enervat după ce a fost întrebat de meciurile cu FCSB: „Numai niște oameni proști se pot gândi la asta”

Marius Croitoru +47   FOTO
Marius Croitoru

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 22:27 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 23:36

Partida dintre Voluntari și Botoșani s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultima rundă din sezonul regulat al Ligii 1, iar moldovenii s-au calificat în play-off pentru a doua oară la rând. 

Ultima etapă a sezonului regulat a fost una palpitantă, trăită la intensitate maximă pe 3 stadioane. Stefan Askovski a fost eroul moldovenilor în partida de pe stadionul Anghel Iordănescu. A deschis scorul în minutul 20, după ce a înscris cu un șut superb din interiorul careului, în vinclul porții apărate de Victor Rîmniceanu. Lukas Droppa a restabilit egalitatea, dar trupa lui Marius Croitoru a profitat de înfrângerea Chindiei la Pitești și s-a calificat în play-off. 

Marius Croitoru: „Numai niște oameni proști se pot gândi că o putem lăsa mai ușor cu FCSB”

„Mulți au fost în acest colectiv la prima calificare în play-off, dar și la cea de a doua. Le mulțumesc tuturor. Este o muncă de un an de zile, de 30 de etape. Le mulțumesc și jucătorilor pentru sacrificii, vin în fiecare zi la antrenament și nu este ușor să te antrenezi la Botoșani.

La prima calificare a fost o întâmplare, nu a fost așa grea. A doua a fost norocoasă și a fost mai grea. E numai meritul jucătorilor, eu nu am niciun merit, jucătorii joacă și ei obțin rezultatele pe teren. Eu am câteva idei, iar ei le pun în practică. Eu ca și antrenor îi stresez în fiecare zi la antrenament, mă suportă, iar toate rezultatele sunt ale lor. Dar când nu câștigă echipa, există un singur vinovat: antrenorul. Este vina antrenorului că nu poate să îi aducă într-o stare perfectă la ora meciului.

Sunt echipe bune în play-off. Primele patru sunt bune, îi includ și pe cei de la Sepsi. Au un lot bun, un antrenor excepțional. Noi și Clinceniul o să ne batem pentru o poziție cât mai bună. Nu va fi ușor, scopul nostru principal era să ne calificăm în play-off. Va fi un play-out dificil, nou pentru formatul Ligii 1. Poți risca orice, să pierzi două meciuri și să ajungi la baraj. Era important pentru noi să ne calificăm”, a declarat Marius Croitoru la LookSport+.

Marius Croitoru a fost întrebat și de meciurile cu FCSB, după ce mai mulți oameni din fotbal au sugerat că Botoșani nu joacă la intensitate maximă partidele cu „roș-albaștri”: „Numai niște oameni proști se pot gândi că eu sau patronul ne putem duce la un jucător ca să îi zicem să o lase mai ușor cu cei de la FCSB”, a mai spus tehnicianul pentru sursa citată.

Voluntari - Botoșani FOTO: Cristi Preda
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
+43 FOTO

Alin Șeroni: „A fost un meci cu o încărcătură foarte mare. Nu știam rezultatul de la Pitești

Andrei Chindriș: „A fost o luptă foarte grea, ne bucurăm că am reușit să repetăm performanța de anul trecut”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Edi Iordănescu a continuat contrele pe tema arbitrajului: „Domnul Becali a obținut ce și-a dorit! A creat o imagine artificială”

Reacția celor de la Astra Giurgiu după suspendările dictate de ANAD: „Nici nu mă gândesc că putem fi eliminați”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
valeriuv
valeriuv  •  10 Aprilie 2021, 09:46

Croitorasul cel viteaz, tot croitoras ramane degeaba, s-a calificat in play-0ff...

368023036732853
Iuga Mircea  •  10 Aprilie 2021, 07:04

O să vedem,după fiecare meci cu fcsb,zâmbetul plin de satisfacție al lui Croitoru,că și-a făcut datoria,piezând meciul cu echipa lui Becali,ciuda și nervii după înfrîngerile cu CFR Cluj!!!!!

cata255
cata255  •  10 Aprilie 2021, 06:35
Postat de Cristi Sorin pe 09 Aprilie 2021, 23:44

Da' oamenii care au sugerat ca FC Botosani n-o sa joace la capacitate maxima cu FCSB nu s-au intrebat daca Sepsi ghorghe o sa joace la capacitatea maxima cu CFR?

sau cum a jucat CFR cu Gaz Metanul varului

Vezi toate comentariile (12)
Comentează