FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 1-3

Ilie Poenaru, entuziasmat după calificarea istorică în play-off: „Nu o să ne relaxăm cu granzii”

Ilie Poenaru +47   FOTO
Ilie Poenaru

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 23:18 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 23:42

Academica Clinceni a învins Dinamo, scor 3-1, în ultima etapă a sezonului regulat, iar trupa lui Ilie Poenaru s-a calificat în premieră în play-off-ul din Liga 1.

Academica Clinceni este marea surpriză a acestui sezon. Ilfovenii au tranșat rapid calificarea în play-off, iar în minutul 17 conducea cu 3-0 în Ștefan cel Mare. În ultimii 10 ani, Dinamo nu a fost niciodată condusă pe propriul stadion cu scor de neprezentare în prima repriză. Ilie Poenaru, tehnicianul Clinceniului, amenință că formația lui se va lupta cu granzii din Liga 1.

Ilie Poenaru, despre...

  • ...calificarea în play-off: „Am reușit această clasare în play-off. Este minunat. O echipă precum Clinceniul, o comună cu 6 mii de locuitori și ne bucurăm că facem parte din această pagină de istorie. Vrem să ne bucurăm de calificarea în play-off, iar de luni ne vom pregăti și ne vom organiza pentru ceea ce urmează. Nu vom avea presiune, vom arăta un alt fotbal, va fi altceva. În play-off, vom juca fiecare meci la victorie”
  • ...stadionul pe care vor evolua: „Nu știm unde vom juca în play-off, avem varianta Călărași, dar conducerea se va ocupa de acest aspect”
  • ...lupta din play-off: „Nu o să se relaxeze nimeni. Vrem să ne batem cu granzii, cu cei mai buni de la egal la egal și vrem să demonstrăm că nu este întâmplătoare clasarea noastră în primele șase”
  • ...asocierea cu FCSB: „Au fost voci că noi suntem echipa lui FCSB. Ar trebui să se termine acest scenariu. Noi suntem Academica, jucăm pentru noi. Împotriva celor de la FCSB, Craiova, CFR, ne vom vinde foarte scump pielea”

Știam că depindem de noi. Nu trebuia să ne gândim la celelalte meciuri, știam că meciul nostru e cel mai important. Din moment ce la noi a fost 3-0, nu avea de ce să ne mai intereseze de restul partidelor. Cred că am realizat ceva spectaculos, incredibil și va rămâne în memoria mea ca un lucru frumos
Raul Rusescu, atacant Academica Clinceni

Sorin Paraschiv, după victoria cu Dinamo, 3-1: „Am avut un program bun pe final de sezon”

Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
+43 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Edi Iordănescu a continuat contrele pe tema arbitrajului: „Domnul Becali a obținut ce și-a dorit! A creat o imagine artificială”

Reacția celor de la Astra Giurgiu după suspendările dictate de ANAD: „Nici nu mă gândesc că putem fi eliminați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kyil
kyil  •  10 Aprilie 2021, 10:25

Clinceni,Voluntari, spesi, fcsb,mai vine un mioveni si o csikereda si aia e,liga 1 a satelor. Mai bine ma uit la Liga2 la anu.Macar acolo o sa fie craiova ,nu clona, steaua ,nu fcsb,rapid,dinamo,u cluj,petrolul,farul, otelul, asu poli, ripensia. Daca ajungi sa te reprezinte spesi si clinceni in europa inseamna ca are freptate Hagi. Ne batem joc de noi,nu ne sustinem valorile,echipele emblema.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează