FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 0-1

Marius Croitoru, despre „cazul Rodriguez”: „Vă dau cuvântul meu de onoare!”

Marius Croitoru. FOTO: Raed Krishan (GSP) +49   FOTO
Marius Croitoru. FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 22:56 / Actualizat marti, 18 mai 2021 23:23

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit la finalul înfrângerii cu CFR Cluj, scor 0-1, despre situația lui Jonathan Rodriguez, fotbalistul descre care GSP a dezvăluit azi că a fost scos din lot deoarece ar fi semnat cu gruparea din „Gruia”.

Întrebat despre motivele pentru care Jonathan Rodriguez, jucător aflat la final de contract, nu s-a aflat astăzi în lot, Croitoru a susținut că nu l-a scos din lot pe argentinian din cauză că a bătut palma cu CFR Cluj, așa cum Gazeta a anunțat în exclusivitate: „Vă dau cuvântul meu de onoare că nu de asta n-a fost în lot astăzi!”, a spus Croitoru, care a declarat apoi că decizia de a continua sau nu la Botoșani îi aparține jucătorului. 

Marius Croitoru, mesaj pentru CFR Cluj: „Sincere felicitări!”

Cât despre meci, Croitoru a ținut să-și felicite adversara: „Felicitări! E echipa de pe primul loc, nu mai poate fi ajunsă. E locul meritat. De la Botoșani, sincere felicitări! Au fost mai buni ca noi. 

Am pus presiune, am încercat. A fost un meci frumos, care le face cinste si lor, ne face cinste și nouă. Cand nu mai ai nimic de pierdut, se întâmplă lucrurile acestea. Am încercat să luăm un punct azi. Nu s-a putut, asta este. Mergem să jucăm în continuare, vom vedea ce va ieși. Trebuie să mă opresc asupra unui nucleu de jucători”, a afirmat tehnicianul botoșănenilor, la Digi Sport.

Ajunge Jonathan Rodriguez la CFR Cluj?

Căpitanul Jonathan Rodriguez (30 de ani), omul-cheie al Botoșaniului din centrul liniei mediane, n-a fost nici măcar pe bancă pentru duelul cu CFR Cluj (0-1). El evoluase în toate meciurile din acest play-off și nu era suspendat pentru duelul contra campioanei. 

Totuși, absența lui din echipa Botoșaniului ar putea declanșa un nou scandal-bombă în Liga 1! Asta pentru că, din informațiile obținute de GSP.ro, Rodriguez ar fi bătut palma cu CFR Cluj.

FOTO Imagini tari din meciul FC Botoșani - CFR Cluj 0-1

FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
barabas2007
barabas2007  •  20 Mai 2021, 06:48

Pai tu ai onoare ma râsule?? Uita-te ce a patit Astra, ca s-ar putea ca sezonul viitor sa ......Asa, s-ar face dreptate!

dansy
dansy  •  19 Mai 2021, 14:34

Croitoru si clubul din Botosani nu au onoare.Sa ii vedeti si la Sepsi!

kuba
kuba  •  19 Mai 2021, 11:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează