FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Marius Croitoru șochează: „La vară închei contractul cu Botoșani! Visez să antrenez altă echipă din România” » Indiciile oferite de antrenor

Marius Croitoru (40 de ani) admite că ar putea pleca de la FC Botoșani în vară și că ar putea prelua altă formație din Liga 1.
Marius Croitoru (40 de ani) admite că ar putea pleca de la FC Botoșani în vară și că ar putea prelua altă formație din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 18:53 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 19:17

Marius Croitoru (40 de ani) admite că ar putea pleca de la FC Botoșani în vară și că ar putea prelua altă formație din Liga 1. 

Marius Croitoru a reușit performanțe remarcabile la FC Botoșani. A calificat echipa în play-off două sezoane la rând, iar acum ocupă locul secund în Liga 1. Antrenorul a surprins însă pe toată lumea. Spune că e posibil să părăsească formația la vară și că ar vrea să preia o altă formație din România. A oferit și câteva indicii, un club fără mulți suporteri, aflat în sudul țării. 

Marius Croitoru: „Visez să antrenez o echipă din România”

„Am o echipă pe care visez să o antrenez, dar nu pot să spun care. Este din România. Eu contractul cu FC Botoşani îl închei în vară şi există posibilitatea să plec tot în România. Dar nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi.

Nu la FCSB. Am spus la o echipă la care nu se vor aştepta mulţi, nu pot să dau nume acum. Este din prin sudul ţării. Nu este o echipă de top şi nu are mulţi suporteri, dar este o echipă care îşi propune multe an de an. 

Este posibil să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani, orice e posibil dar mai e mult până în vară mai avem de calificat echipa în play-off”, a spus Marius Croitoru, potrivit Telekom Sport

Marius Croitoru, ofertat de FC Voluntari în iarnă

În iarna acestui an, Marius Croitoru a recunoscut că cei de la FC Voluntari l-au ofertat. Clubul ilfovean îi oferea un salariu atractiv, de 7.000 euro lunar.

Am avut o discuţie cu Bogdan Bălănescu, pe care îl apreciez ca om şi profesional. În momentul acesta am proiectul aici şi am foarte mulţi jucători aduşi personal şi, automat, probabil greşeam făcând lucrul acesta faţă de ei, să nu mai zic faţă de Iftime
- Marius Croitoru, în ianuarie 2021 

VIDEO Marius Croitoru despre viitorul său la Botoșani: „Când m-a pus antrenor, domnul Iftime și-a asumat un mare risc

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Rednic e antrenorul ales de Dinamo! Când urmează să fie anunțat oficial

Primul club din Liga 1 care are de suferit din cauza noilor restricții: orașul a intrat în scenariul roșu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
tororosso
tororosso  •  21 Septembrie 2021, 18:15

Croitoru Șochează prin prezența sa pe bancă .Deci cu licența A sau neavând licență PRO, nu ai dreptul să antrenezi în prima ligă. Sau în cazul lui Croitoru, din păcate, el are licența B.(antrenor cu portari) Dacă instaurăm lipsa de legalitate la nivel de competiții, nu e în regulă și nici amenda sau excluderea nu îl face a sta deoparte . Pentru unii "ciumă", pentru alții mumă .

kuba
kuba  •  21 Septembrie 2021, 08:46

Clona din Mogoșoaia :))))

je__
je__  •  21 Septembrie 2021, 00:03
Postat de slingshot pe 20 Septembrie 2021, 22:20

deci asta spune ca nu este vorba de Steaua din liga 1 ci de oe chipa din sud si tu spui ca de Steaua ar fii vorba? tu ai ***. game set match. si suferi de un *** grav tinand cont ca,croitoru exact asa a inceput,nu este vorba de Steaua ci de o echipa din sud.

Nici n-a pomenit de Steaua, s-a referit doar la fcsb. Iar retardul este cand incepi fraza cu "deci".

Vezi toate comentariile (12)
Comentează