FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Marius Lăcătuş: "Sper ca fanii să fie alături de Ilie şi de jucători. Fără ei nu se poate face nimic!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre noul tehnician din Ghencea, Ilie Dumitrescu.

"Îi urez mult succes lui Ilie Dumitrescu şi sper să se descurce cît mai bine în noul său mandat. Sper să stea cît mai mult pe bancă. Eu îmi doresc ca Steaua să meargă cît mai bine. Cred că ar fi avut maximum de puncte dacă nu ar fi fost probleme înainte de meciul cu FC Braşov.

Nu cred că Ilie va avea foarte mult timp să pregătească o strategie. Va trebuie să încerce din mers să îşi aplice ideile. Sper ca fanii să fie alături de Ilie şi de echipă. Nu e o perioadă uşoară, iar jucătorii au nevoie de suporteri. Dacă suporterii părăsesc echipa, va fi greu să se mai facă ceva la Steaua", a spus Marius Lăcătuş la sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
stelista_virginia
stelista_virginia  •  11 August 2010, 06:11

Lacatus, cu tot respectul! Stelistii de pretutindeni sunt cu Ilie, trup si suflet pentru culori! Ramane ca si cei care vin la meci sa faca la fel! Cu mult drag, de la mare departare...

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  11 August 2010, 00:18

pai cum sa retragi nr. 7 de la Steaua? Sunt total impotriva acestei idei! Cel care va imbraca din nou acel tricou cu nr. 7 va sti ce semnificatie are si va spera ca va ajunge macar la valoarea lui Lacatus si astfel se creaza un simbol bun de urmat, nu unul intangibil! este un mijloc de ambitionare a celor de la juniori sau al celor ce vin prin transfer! daca nu mai ai la ce sa visezi atunci de ce sa o mai faci?

ravanelly
ravanelly  •  10 August 2010, 21:39

unicul nr 7 din ghencea.sr trbui sa se retraga nr-ul asta de la steaua. tot respectul lacatus tu esti printre cei mai mari stelisti. daca venea cineva ca tine la steaua in postura de patron azi steaua era an de an in C.L si ne bateam cu granzi europei in fazele superioare+ k defilam prin campionat. dar asta e cu gigi nu ne putem astepta decat la rau. FORZA STEAUA PINA LA MOARTE!!! RESPECT LACATUS SUPORTERI TE VOR IUBI MEREU!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează