FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA DE VÎNZARE

Marius Lăcătuş: "Sper ca suporterii să rămînă alături de echipă, indiferent cine este patron"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul echipei Steaua, a vorbit despre reacţia suporterilor împotriva lui Gigi Becali de la meciul de ieri cu FC Vaslui, dar şi despre decizia acestuia de a vinde clubul.

"Dacă stăm şi ne gîndim la reacţia suporterilor, poate înţeleg decizia lui Gigi Becali de a vinde clubul. Nu am vorbit cu el, dar eu nu cred că Gigi va vinde Steaua. Eu am vorbit cu suporterii şi ştiam că ei nu vor fi alături de echipă şi nu o vor susţine, dar nici nu vor fi împotriva ei. Aceste lucruri s-au adeverit. Sper ca suporterii să rămînă alături de noi, indiferent cine este patronul echipei", a spus Marius Lăcătuş la Telesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
 •  01 Martie 2009, 01:25

pacat de tine laca.. pacat pt k ai albit iubind steaua.. si asta nu se uita asa usor.. numai k ai gresit.. te-ai imprietenit cu gigi.. te-a cumparat.. dar n-o sa lasam noi sa se termine asa ;) becali george pleaca din ghencea !!!!

 •  01 Martie 2009, 01:17

Daca ai sa reprosezi ceva unui jucator spalati lucrurile in familie.Oare ne intrebam de ce aceeasi STEAUA cu aceeasi jucatori nu mai stiu sa joace ce jucau.Parera mea este ca au fost jicniti prea mult si a disparut concentrarea.Imi pare rau dar ar trebui sa plece.Cu respect ce a facut pentru STEAUA dar cu el nu mai poti avea performante.Lupul isi schimba blana dar naravul ba.

 •  01 Martie 2009, 01:13

Alaturi de Gigi nu poate fi nici un suporter cit de intelept ar fi el.A facut pentru STEAUA destule dar nu iti poti bate joc de toata lumea.Sa vb urat despre fosti jucatori,sa iti bati joc de Hagi nu toata lumea stie adevarul cu Hagi,sa il aduci pe Lacatus si sa iti bati joc de el(a venit inapoi pentru ca ibeste prea mult STEAUA) si parepea mea si cea mai importanta NU POTI SA ITI BATI JOC DE JUCATORI IN PUBLIC pe mine asta ma deranjat si nu mai pot sa il sufar.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează