FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-0

Marius Lăcătuş surprinde: "Obiectivul meu rămîne lupta pentru titlu!" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2009 00:00

Tehnicianul Stelei, Marius Lăcătuş, consideră că formaţia din Ghencea mai are şanse la titlu în ciuda rezultatului nefavorabil înregistrat la Braşov.

"Noi luptăm în continuare pentru cîştigarea titlului, acesta este obiectivul meu. Dacă vom juca aşa cum am facut-o în prima etapă a returului, cu Vaslui, putem spera la o clasare mai bună la final.

Pînă acum am dat şanse tuturor jucătorilor din lot de a arăta ce pot şi ar fi o ruşine ca Steaua sa nu prindă un loc de cupă europeană" a spus Lăcătuş la Telesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  09 Martie 2009, 00:47

Imi place ca ai planuri de viitor,pentru ca anul asta...macar daca ati incerca sa jucati putin fotbal...

 •  09 Martie 2009, 00:09

Draga Lacatus, sfatul meu este s-o iei de la zero: fa un curs de antrenor intr-o tara cu fotbal de calitate, ia o echipa din C si cand o ajunge in prima liga sa se bata pentru cupele europene atunci sa mai intrebi de Steaua. Respect pentru jucatorul Lacatus, dar ca antrenor esti praf.

 •  08 Martie 2009, 23:45

La cum merge echipa te inteleg

Vezi toate comentariile (3)
Comentează