FOTBAL  »  Superliga  »  LĂCĂTUŞ SE ÎNTOARCE LA STEAUA

Marius Lăcătuş: "Trebuia să plec diseară în Turcia să semnez un contract. Cum să-l lucrez pe Dorinel?"

Marius Lăcătuş, Dayro Moreno
Marius Lăcătuş, Dayro Moreno

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Noul tehnician al Stelei, Marius Lăcătuş, a vorbit despre numirea sa pe banca echipei din Ghencea

"Credeţi că Becali poate să stea departe? Vom vedea, nu putem şti de pe acum. Nu vreau să-mi dau cu părerea acum despre lot pentru că jucătorii din lot au cu toţii valoare.

În funcţie de posibilităţile patronului, încercăm să şi aducem. Gigi e dispus să cheltuie bani pe jucători de valoare. Am vorbit cu unii jucători, dar nu vreau să îi implic în această discuţie. Nu contează ce a mai fost în momentul în care mi-am dat demisia. Încă nu am tratat nici un transfer!" a spus Lăcătuş la GSP TV.

Antrenorul a comentat şi situaţia în care se află predecesorul său:

"Mă pun în situaţia lui Dorinel Munteanu şi îmi imaginez ce simte. Eram în discuţii cu o echipă din Turcia care-mi găsese casă, şcoală pentru fiica mea, cum să-l lucrez pe Dorine?"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
 •  16 Decembrie 2008, 19:42

trebuia sa pleci in fundul gradini sa semnezi un contract cu vecini. vrajeala cu turci, rusi si tatarii care te solicitau ca dresor. te-ai dus la stapan la primul pocnit din bici. daca erai un sarac te intelegeam, dar asa,esti precum stapanul tau, adica, un caracter 0.cat de curand o sa intri in gura suporterilor ca si sluga lui becali.actiunile tele o sa fie luate ca si comenzi venite de la fecaliot.si asa, galeria iti contesta capacitatile profesionale.le-ai dat un motiv de a te lua in tabarca

 •  16 Decembrie 2008, 19:18

Nu mai inteleg nimic fratilor la astea le trebuie numai ciolanu?........... va face gigi cum vrea el imi pare rau de voi

 •  16 Decembrie 2008, 18:41

esti cu foamea in git sau nu ai mindrie defel

Vezi toate comentariile (13)
Comentează