FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marius Niculae are pubalgie! "Favoritul" lui Bonetti, Dănciulescu, titular cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 16:54

Atacantul dinamovist Marius Niculae a resimţit dureri la ultimul antrenament înaintea meciului de la Chiajna, din această seară. Este vorba de pubalgie şi se pare că fotbalistul de 31 de ani nu va putea fi recuperat pînă la ora meciului, aşa că va lipsi din această deplasare. E de aşteptat ca "Săgeată" să fie apt de joc pînă la meciul cu Ceahlăul, de duminica viitoare.

Bonetti va fi nevoit astfel să mizeze pe Dănciulescu, un jucător pe care a declarat deja că plănuieşte să-l folosească mai puţin în noul său mandat.

Aşa ar putea arăta primul "11" al lui Dinamo cu Chiajna:
Bălgrădean - Scarlatache, Moţi, D. Grigore, Pulhac - D. Stoica - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu

Concordia - Dinamo se joacă azi de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi televizat de Digisport 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (80)
lionnoil
lionnoil  •  17 Aprilie 2012, 07:34

Mai ziaristii lui peste, " Marius Niculae a resimţit dureri " unde ? in cot, in calcai, in sufragerie ? "Este vorba de pubalgie" , e ceva din sufragerie ? Ori credeti ca toti avem cate un medic in familie, ori nici voi nu stiti cu se mananca.

biancorossi
biancorossi  •  17 Aprilie 2012, 01:54

dinamo bate lejer si fara marius. ps - asa a fost.

ciprinillho
ciprinillho  •  16 Aprilie 2012, 20:51
Postat de valah.redandblue pe 16 Aprilie 2012, 19:57

bate sigur, FC Șampania e terminata.

valahe,promite-mi ca iesi cu mine in seara asta daca bate chiajna...ti-o las toata,abia am spalat-o...si nici nu-mi iau chiloti pe mn,stiu ca te inebuneste asta!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează