FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii și-au pierdut răbdarea! Marius Niculae, dezamăgit de stadionul Dinamo: „E de pe vremea filmelor B.D.”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 10:38

Marius Niculae a vorbit despre stadionul Dinamo, care ar fi trebuit să intre în reconstrucție pentru EURO 2020 și spune că e dezamăgit de felul în care a ajuns arena din „Ștefan cel Mare”.

„Avem Naţional Arena, avem un stadion extraordinar de frumos şi la Craiova, iar acesta de acum, din Ştefan cel Mare, e de pe vremea filmelor B.D.

Chiar ar trebui să se facă ceva în acest sens. S-a făcut un bazin olimpic, foarte bine, să mai facă, însă ne trebuie acest stadion nou. Fanii lui Dinamo sunt cei mai tari, cele mai frumoase coregrafii ei el fac, inclusiv rivalilor le-a făcut una recunoscută internaţional...merită stadion nou”, a spus Marius Niculae la Prosport Live.

„Fanii sunt deranjaţi în primul rând de rezultate, dar cred că un stadion nou ar aduce foarte multă lume în tribune, nu numai pe dinamovişti, ci şi pe cei care sunt imparţiali. Ţin minte că atunci când s-a făcut Arena Naţională au venit mulţi care nu avea treabă cu fotbalul, dar doreau să vadă stadionul. Ca la teatru!” Marius Niculae

Situația stadionului Dinamo continuă să fie neclară, însă pe site-ul Companiei Naționale de Investiții în dreptul proiectului, cu status - în promovare, scrie: „CNI a contractat în urma demarării procedurii de achiziţie publică privind atribuirea contractului prin publicarea anunţului nr. 1000219 din 17.04.2018, lucrările privind întocmirea studiilor de prefezabilitate, respectiv fezabilitate pentru construirea unui stadion la Clubul sportiv Dinamo.

La acest moment, a fost finalizat studiul de prefezabilitate şi a fost aprobat PUZ-ul de către Primăria Sectorului 2. În vederea promovării indicatorilor tehnico-economici este necesar ca beneficiarul să pună la dispoziţia CNI un amplasament viabilizat, liber de sarcini, care să respecte normele legale de derulare ale investiţiei”.

 

Citește și:

Cristi Ganea are probleme la Bilbao, dar nu vrea să audă de FCSB: „Ar fi un pas înapoi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  21 Iulie 2019, 23:10
Postat de Marian Ghergus pe 21 Iulie 2019, 22:00

Cel mai infect suporter din fotbalul romanesc este cel dinamovist. Niste sclerozati simpatizanti ai regimului tortionar militienesc obisnuiti cu abuzuri si meciuri trucate. Normalitatea pentru ei o reprezinta meciurile cu victoria, flacara moreni, dinamoBrasov...... !!

Poate singurul suporter... intr-o mare de samantari

1258802267479225
Marian Ghergus  •  21 Iulie 2019, 22:00

Cel mai infect suporter din fotbalul romanesc este cel dinamovist. Niste sclerozati simpatizanti ai regimului tortionar militienesc obisnuiti cu abuzuri si meciuri trucate. Normalitatea pentru ei o reprezinta meciurile cu victoria, flacara moreni, dinamoBrasov...... !!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Iulie 2019, 20:42
Postat de khal_37 pe 21 Iulie 2019, 17:37

Doar dinamo... au stadion moka. De ce nu investesc 2-300000 de euro sa îl facă lux??? Aaaa...vor și ei stadion gratis de la stat? Dacă FCSB=Steaua aveau acest stadion ciobanul îl făcea lux 100%!

Cum adica doar Dinamo are stadion moka ? Unu la mana, nu au stadion nou si probabil nici nu vor avea. Doi la mana, alte echipe au sau vor avea stadioane 'gratis' , sau mai bine zis construite prin autoritatile locale : Craiova, Petrolul, UTA, Rapid, U Cluj, Pandurii Tg jiu. Din banii privati 100% s-au facut stadioane doar la Astra Giurgiu si Viitorul , iar CFR au extins si modernizat un stadion mai vechi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează