FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - TIMIŞOARA 2-1

Marius Stan e euforic: "Plecăm cu familiile la munte, meciul cu Astra e o formalitate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2011 23:23

Preşedintele Oţelului era euforic la finalul meciului cu Timişoara, meci care, spune el, a adus titlul în Galaţi.

Marius Stan nu se teme nici măcar de decizia TAS, care  va fi favorabilă echipei sale, este de părere oficialul gălăţean.

"E ceva incredibil, o bucurie enormă în tot oraşul! Nimeni nu spera la o asemenea performanţă, deşi cu trecerea etapelor eram tot pe primul loc. Eu cred că toată lumea din acest club merită felicitări: au făcut faţă acuzelor şi au demonstrat pe teren că mmerită titlul", a spus Marius Stan la Recursul Etapei, pe GSPTV.

Oficialul gălăţean nu a uitat de rivalii de la Timişora , cărora le-a transmis un mesaj clar: meciul cu Pandurii nu se va juca decît în visele lor.

"Să nu mai spere inutil, după acest joc vom merge cu familiile la munte, apoi mergem la Astra la meci, pentru că e o simplă formalitate. A fost numai o încercare penibilă a unora de a pune presiune pe jucătorii noştri. Nici domnul preşedinte al Ligii nu avea voie să facă remarci în acest sens. Trebuia să-şi păstreze echidistanţa. S-a vrut o presiune, dar am dejucat-o", a spus Marius Stan la GSPTV.

Oţelul Galaţi s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Poli Timişoara, scor 2-1. Golurile moldovenilor au fost marcate de Antal şi Pena, în timp ce Zicu a marcat pentru Timişoara. Elevii lui Dorinel Munteanu au 4 puncte avans faţă de ocupanta locului 2, însă aşteaptă decizia TAS în privinţa meciului cu Pandurii pentru a se putea bucura. Decizia va veni mîine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
ciprian73
ciprian73  •  16 Mai 2011, 01:56
Postat de violet_alex pe 16 Mai 2011, 00:11

ma doare sufletul efectiv dar ce mai e de zis cand cei de la otelul efectiv ne-au aratat cum se joaca pentru campionat? or fi castigat ei cu arbitrii in etapele anterioare DAR asta nu ar mai fi contat daca noi bateam pe astra, tg mures, pandurii TOATE ACASA... azi ne-au batut pe merit dar nu numai asta, le-au dat si o mare lectie alor nostri, o lectie pe care stiu sigur ca mercenarii nostri nu si-o vor insusi. iar dorinel la randul lui i-a predat o lectie de tactica "marelui" uhrin, pentru ca desi teoretic le era bun si un egal s-au urcta peste noi din primul minut si pana in minutul 20 noi abea am trecut de jumatea terenului.

NICI UN MECI NU L_AM CASTIGAT CU ARBITRII!La meciul cu CRaiova este incriminat primul gol,dar Paraschivl a fost "oprit " in min 10 la 0-0(se poate vedea caseta meciuljui) eronat pentru un asa-zis ofside!!!In plus,rezultatul de la pauza(2-0) ne convenea si ampreferat sa odihnim cativa jucatori(Paraschiv,Vigli,Antal) pentru "caramizile " de la Branesti!Acolo la 1-0 pentru noi,in min. 57 ,Ibeh face 2-0,gol anulat complet aiurea pentru un asa-zis fault in atac!!!La golul de 2-1 din min. 90,pasa ajunge la Paraschiv de la un jucator al BRanestiului!!Iar astazi...ce sa mai spun,ROSU pentru alexa si sepsi cred....Au fost fff multe greseli IMPOTRIVA NOASTRA,dar ERAU SCOASE IN EV

ciprian73
ciprian73  •  16 Mai 2011, 01:44
Postat de violet_alex pe 15 Mai 2011, 23:36

felicitari jucatorilor otelului pentru determinare si luciditate, le-au aratat gloabelor noastre (cu unele exceptii) cum se joaca un meci pentru campionat. felicitari, felicitari, 3 clase peste noi in seara asta. rusine celor care ne-au injurat gratuit, ciumele campionatului sunt S si D, nu timisoara,…

Parerea meas,nu te supara,in acest sezon Galatiul nu a pus presiune PE NIMENI!!!!Ne-am jucat in teren sansele putine pe care ni le-au dat unii...Asta este,voi nu aveti ECHIPA(aveti in schimb fotbalisti buni-Ghionea si Bourceanu si f slabi-Alexa,Sepsi) in schimb aveti un DEMENT pentru care TIMISOARA va mai suferi FFF MULT de aici incolo!!!!Nici macar nu ma obosesc sa-i scriu numele!!!

eicimic
eicimic  •  16 Mai 2011, 00:51

de fapt am sa beau mai multe pahare,chiar sticle....!!!si am sa mai dau cate un ochi,din cand in cand(ptr ca nu sunt un adept al internetului,si chiar suporter cu deplasari,etc etc),pe aceste commenturi...si am sa rad ironic...cati dintre timisoreni erau ironici,si declarau ca niste soareci de biblioteca ,ca sunt favoriti,ca fac,ca drreg,etc etc,ei uite,stimabile suporter timisorean,ca visele sunt doar pentru cei care au inima curata!!!desi urasc ciorile de orice culoare,am inima curata,ptr ca iubesc o echipa simpla,curata,si nu am aruncat cu noroi in nevinovati!meciul a fost ptr suporteri,deci suporterii au decis:sa bem si ptr plangaciosii care sunt pe locul2!nu de alta,dar din respect :)))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close