FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Marius Stan îşi taxează jucătorii: "75 de minute n-am jucat nimic, aşa nu cîştigăm nimic"

Marius Stan, preşedintele Oţelului
Marius Stan, preşedintele Oţelului

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 23:18

Supărarea e mare la Galaţi, după ce campioana nu a reulit decît un singur punct în primele două etape ale sezonului.

Preşedintele Marius Stan şi-a taxat jucătorii după evoluţia de azi, acuzînd jocul din primele 75 de minute, cînd nu a avut nici o ocazie reală de poartă. Oficialul moldovenilor a pus semi-eşecul pe seama lipsei lui Giurgiu, considerat piesă de bază în primul "11" al lui Dorinel Munteanu.

"Lipsă de contrare, de inspiraţie. E o mare contraperformanţă, doar e un egal pe teren propriu cu o nou-promovată. Am avut multe ocazii pe final, dar în primele 75 de minute am avut un ritm previzibil. Contează mult să-ţi macini adversarul tot meciul, noi i-am menajat.

Contează lipsa jucătorilor, mai ales a lui Giurgiu. E greu de înlocuit. Dar asta nu e o scuză, ceilalţi ar fi trebuit să se descurce", a spus Marius Stan la Fanatik Show, pe DigiSport.

Oficialul de la malul Dunării crede că echipa sa are nevoie de adversari mult mai bine cotaţi pentru a-şi arăta adevărata valoare. "Se pare că nou promovatele sînt coşmarul nostru. Ne trebuie adversari mai puternici, care să le reînvie orgoliul jucătorilor noştri. Dacă eram selecţioner, n-aş fi luat pe nimeni de la Galaţi după un asemenea meci".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
widoqq
widoqq  •  03 August 2011, 08:10

Nu fi suparat mai Stan si Bran, te a facut de rusine o echipa puternica -Chiajna, nu!? Un gunoi comunist cu o echipa de blatisti ai mafiotilor Nasu si Corleone, asta e stan si otelul.

madeintim.
madeintim.  •  03 August 2011, 00:37

BLATISTILOR , VA CAM DEZUMFLATI!!!;CE SE-TIMPLA? DOAR SINTETI CAMPIONII ROMANIEI .CE DRACU! SANDULE AI GRIJA DE ODRASLELE TALE CA DOAR EI TI-AU BAGAT BANI IN BUZUNAR. HAI f.r.f.!!! , HAI hotelu (LA CACAT)!!!

rramo
rramo  •  03 August 2011, 00:31

las' ca-i bun . orice punct conteaza in lupta pentru blatitlu/

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close