FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - DINAMO 1-3

Marius Şumudică acuză în lupta pentru evitarea retrogradării: "Unele echipe fac puncte prea uşor"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 09:43

Marius Şumudică a recunoscut superioritatea lui Dinamo în meciul de aseară, încheiat cu victoria "cîinilor", scor 3-1, dar a acuzat faptul că unele echipe care luptă pentru evitarea retrogradării cîştigă mult prea uşor punctele în aceste ultime etape.

Tehnicianul Chiajnei este deranjat că formaţiile din partea de jos a clasamentului au obţinut prea uşor victorii în ultimele runde:

"Va trebui să facem puncte cît mai repede. După meciul cu Ceahlăul toată lumea spunea că am scăpat de retrogradrare. Toate echipele fac puncte. Unele echipe fac puncte prea uşor, noi trebuie să muncim enorm pentru ele.

Echipele care erau sub noi fac foarte uşor puncte acum, ceea ce nu se întîmpla în tur şi asta trebuie să ne pună pe gînduri", a spus Şumudică la Digi.

În această etapă, dintre echipele aflate sub Chiajna, au cîştigat U Cluj şi Poli Timişoara, ambele în meciuri grele cu Vaslui şi Pandurii. S-au mai impus Săgeata şi Gaz Metan, dar ambele în derby-uri pentru evitarea retrogradării.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
mihaitanase
mihaitanase  •  29 Aprilie 2014, 08:50

S-a laudat ca nu-si da pantalonii jos , dar el nici macar n-a apucat sa -i ridice .Pierde peste tot .

maianimalule
maianimalule  •  29 Aprilie 2014, 00:18
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Aprilie 2014, 12:45

Sumudica ...te cheama arabii la ei ...

:))))))) au nevoie de unu sa dea la lopata balega de camile

conicor2008
conicor2008  •  28 Aprilie 2014, 16:52

Te-a lovit autobuzul lui Dinamo!! mare echipa, mare antrenor Shumumica asta ... Oare nua vazut ca a fost blat cu dinamu? ce pacalici ....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează