FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Marius Șumudică, dezlănțuit în conferință » Ironii pentru rivali: „Ce-Fe-Re, Ce-Fe-Re. Bă oameni buni, treziți-vă! Luăm campionatul la pas anul ăsta!”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 15:02 / Actualizat joi, 05 august 2021 15:39

În conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, Marius Șumudică a susținut o conferință de presă și a oferit o serie de declarații spumoase. 

  • CS Mioveni – CFR Cluj se joacă vineri, de la 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport, DigiSport 1 și TV Telekom Sport

Antrenorul campioanei a vorbit despre lupta la titlu, fiind sigur că echipa sa va câștiga campionatul încă o dată și a avut mai multe mesaje pentru cei care critică formația din Gruia.

Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „Aseară eram 50-50. Dar s-au întâmplat lucrurile astea” + „I-am schimbat porecla lui Otto. Îi spunem «Valvă»”
CFR CLUJ
Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „Aseară eram 50-50. Dar s-au întâmplat lucrurile astea” + „I-am schimbat porecla lui Otto. Îi spunem «Valvă»”

VIDEO Marius Șumudică: „Marți și miercuri, celelalte echipe se uită la TV”

„Am un meci foarte important și vreau să fac 12 puncte. Suntem pe primul loc și suntem la 90 sau 120 de minute de play-off-ul Champions League, iar celelalte echipe, scuzați-mă, marți și miercuri stau și se uită la TV și comentează. Ele se uită la TV și văd și aud Ce-Fe-Re, Ce-Fe-Re. Deranjează și încearcă să...

Bă, oameni buni, înțelegeți încă o dată că CFR este extrem de puternică. Are un antrenor care are destulă experiență. Am câștigat trofee la viața mea și am antrenat în Turcia, unde am fost ales antrenorului anului. Am venit aici să fac ceva. Toți cunoscătorii de fotbal să nu mai vorbească urât de CFR. Să-l atace pe Șumudică, dar să nu mai vorbească urât de club și de jucători, care și-au dat viața pe teren”, a declarat tehnicianul.

Marius Șumudică: „E greu cu Șumudică! CFR Cluj ia campionatul la pas”

Ulterior, antrenorul a dat asigurări că echipa sa va fi din nou campioană în Liga 1.

„Îi deranjează pe cei de la București, pe toți. Să iei campionatul patru ani la rând... Și îl luăm și pe al cincilea. Țineți minte ce vă spun acum! Vă promit acum! CFR ia campionatul și anul ăsta! Și-l vom lua la pas! La pas vom lua acest campionat. O să vedeți. Și dacă vom juca în Conference League, joi și vineri să se uite la televizor când vom întâlni echipe puternice și să aplaude. Că merităm să fim aplaudați. Dar cred că vom fi mai sus de Conference League. 

Suntem la un club mare. Suntem cei mai buni! Da, suntem cei mai buni! Noi, în momentul de față, suntem cei mai buni! Suntem pe primul loc și suntem calificați în Champions League. Bă, oameni buni, treziți-vă! Treziți-vă și opriți-vă din fel de fel de comentarii și idei și intrigi. 

V-am mai spus. Cu Șumudică e greu! Cu CFR e greu. Nu ne bagă nimeni mâța prin cabină, nu stau să plec urechea la nimeni”, a mai spus Șumi.

VIDEO Dumitru Dragomir, după CFR - Young Boys: „Diferența de valoare e de la cer la pământ! ”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Marius Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „A venit Otto în lacrimi și mi-a zis «Mister, e ziua mea»

A venit rezultatul RMN-ului în cazul lui Denis Alibec » Verdictul doctorilor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (93)
compay
compay  •  07 August 2021, 19:45

Bravo Șumi... Forța Clujul!

4don
4don  •  07 August 2021, 00:10

Nu înțeleg ce tot se agita bufonu asta ..parca a avut el vreo contributie la trofee..pana acum.și dacă ia titlu anu asta nu l ia ca e el bun ..îl ia ca e marian copilu acolo…

dodo001
dodo001  •  06 August 2021, 00:00

Bravo Sumudica! Ești bărbat! Toată Transilvania susține CFR Cluj. Dacă iesi puțin în jurul stadionului și pe străzile lăturalnice vei vedea auto de Sibiu, Maramureș, Sălaj, Bistrița, Alba . Sumi nu ești singur, totuși jumătate din populația României aici se găsește, practic noi impunem cine va fi președinte. Dacă îl mai vrem o tura pe Băsescu fii sigur ca iese....asa ca Sumi sa știi ca puterea e în Transilvania sa se dea miticii peste cap

Vezi toate comentariile (93)
Comentează