FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Marius Șumudică anunță două transferuri după amicalul cu Ludogoreț: „CFR vrea să facă performanță!”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj // foto: captură Facebook
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj // foto: captură Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 21:36 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 22:00

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat prestația elevilor săi din meciul amical cu campioana Bulgariei, Ludogoreț, scor 1-1.

CFR Cluj - Ludogoreț 1-1 » Marius Șumudică a trecut primul test real pe banca „feroviarilor”
CFR Cluj - Ludogoreț 1-1
CFR Cluj - Ludogoreț 1-1 » Marius Șumudică a trecut primul test real pe banca „feroviarilor”

CFR Cluj, campioana României, și Ludogoreț Razgrad, campioana din Bulgaria, au disputat un meci amical în Austria. Scorul final a fost 1-1, cu goluri marcate de Billel Omrani, respectiv Claudiu Keșeru.

Marius Șumudică s-a declarat mulțumit de prestația și de atitudinea elevilor săi și a dezvăluit că CFR pregătește două transferuri.

Marius Șumudică, după CFR Cluj - Ludogoreț: „Creștem de la meci la meci”

„Un meci bun, dificil, încă suntem în perioada de acumulare, dar astăzi am arătat mai bine. Creștem de la meci la meci, începem să ne reintegrăm, au venit și jucătorii de la echipa națională. Cu siguranță, ușor-ușor, cu încă două transferuri, pentru care domnul președinte discută, CFR-ul va arăta OK

Sperăm din tot sufletul să îi facem fericiți pe suporterii noștri, să trecem de primul tur (n.r. - din Liga Campionilor), apoi să ne continuăm aventura europeană.

M-a mulțumit atitudinea jucătorilor, au avut responsabilitate. Exact ce am pregătit, aia au făcut. Îmi pare rău că am luat gol din lovitură liberă, practic în prima repriză nu au ajuns la poartă, au avut o singură ocazie, iar noi 5-6, dar nu am reușit să marcăm. În a doua repriză, odată cu intrarea celor care au venit de la echipa națională, am crescut în joc și am arătat altfel”, a declarat Șumudică pentru CFR TV.

Unul dintre jucătorii la care Șumudică s-a referit este stoperul bosniac Daniel Graovac, care va fi transferat de la Astra Giurgiu, așa cum GSP.ro v-a anunțat în exclusivitate.

Marius Șumudică: „Am întâlnit o echipă cu un buget mult superior nouă”

„Puteam câștiga, dar e un joc de antrenament, era important să nu pierdem, mai ales că am întâlnit o echipă cu un buget cred că mult superior nouă, care plătește salarii de 700-800.000 de euro. 

Înseamnă că CFR Cluj își dorește performanță, din moment ce ne-am bătut de la egal la egal cu această echipă, care să nu uităm că a fost de foarte multe ori în grupele Champions League și Europa League”, a completat antrenorul „vișiniilor”.

Campioana României va mai juca 3 amicale în Austria, contra Akademia Puskas (22 iunie), Dinamo Moscova (26) și Ujpest (28). 

CFR Cluj, egal cu Ludogoreț

Campioana CFR Cluj a disputat al doilea meci amical din această vară, dar primul împotriva unui adversar de calibru. Marius Șumudică a fost ca un leu în cușcă pe durata întregii partide. Și-a îndrumat elevii în stilul caracteristic, iar startul de partidă le-a aparținut „feroviarilor”.

Golul a venit însă în poarta lui Bălgrădean. Claudiu Keșeru, internaționalul român din atacul lui Ludogoreț, a executat imparabil o lovitură liberă de la 25 de metri. În partea secundă, Șumudică a schimbat liniile. Păun, om crucial în parcursul de titlu din stagiunea precedentă, și-a pus imediat amprenta. A luat o acțiune pe cont propriu și i-a pasat lui Omrani. Francezul a înscris elegant, cu un șut de la 17 metri.

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Șumudică face curățenie la CFR Cluj! 5 jucători sunt OUT de la campioană

CFR Cluj, din nou la tragerea la sorți! Campioana și-a aflat posibila adversară din turul II din UEFA Champions League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Iunie 2021, 13:03

Am vazut meciul pe un site. CFR nu a impresionat., bulgarii au fost mai tehnici, mai fasneti, CFR...cu munca . Stoperii CFR , cei noi , au parut cam rigizi, iar mijlocul nu prea a legat. a aratat in retur si play off.

polistul68
polistul68  •  20 Iunie 2021, 00:06
Postat de cfrinho pe 19 Iunie 2021, 23:03

Asa e, dar stii cum e, cat timp ai sansa asta, speri, macar ca suporter.

A, da, clar ca se poate spera..dar realist, El e maximum la care se poate ajunge...ca, din cate am inteles, pt UCL nu e cap de serie, si ajungi sa joci cu dinozauri,,,

cfrinho
cfrinho  •  20 Iunie 2021, 00:05
Postat de talpaiadului pe 19 Iunie 2021, 23:23

Eu am o presimtire ca Sumudica il va revitaliza pe Omrani.

Pacat de talentul lui Omrani. Problema e ca fotbalul asta cu tribunele goale demoralizeaza, iar cei sensibili la acest factor regreseaza, se plafoneaza. Cred ca e si cazul lui Omrani.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close