FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Șumudică face curățenie la CFR Cluj! 5 jucători sunt OUT de la campioană

FOTO: facebook.com/cfr1907
FOTO: facebook.com/cfr1907

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 16:20 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 16:22

CFR Cluj a anunțat că Marius Șumudică, noul antrenor al campioanei, a renunțat la cinci jucători. 

Azi, CFR Cluj a emis un comunicat prin care anunță că Syam Ben Youssef, Luís Aurélio și William Soares nu vor continua la formația lui Șumudică și în sezonul viitor.

UPDATE 16:20 / Michael Pereira se desparte de CFR Cluj

Nici extrema Michael Pereira (33 de ani) nu va face parte din lotul campioanei pentru sezonul următor. Francezul bifase 31 de apariții în stagiunea precedentă, marcând un gol.

UPDATE 15:45 » Și Vinicius a plecat de la CFR Cluj

Fundașul Paulo Vinícius (36 de ani) a plecat și el de la CFR Cluj, după patru ani. Fundașului central brazilian i-a expirat contractul, iar acesta nu a mai fost prelungit, deși în sezonul recent încheiat a bifat 32 de partide.

Mulțumim, Paulo Vinícius! 

După patru sezoane fantastice petrecute în Gruia, drumurile clubului CFR 1907 Cluj și ale fundașului central Paulo Vinícius se despart. 
 Sosit la Cluj-Napoca în vara anului 2017, Vini s-a impus într-un timp record în primul „11” al echipei noastre, devenind unul dintre pilonii de bază în lotul care domină competiția internă de patru ani încoace. 

Profesionist desăvârșit, de neclintit în defensivă și „letal” în fața porții adverse în ciuda postului ocupat, cel alintat de colegi „Papai” intră în istoria clubului cu patru trofee de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) și două Supercupe ale României (2018, 2020). 

 Povestea lui Vini în Gruia ajunge la sfârșit, însă legenda de abia începe! Îi mulțumim pe această cale pentru munca exemplară depusă în culorile clubului nostru, pentru zecile de momente memorabile în care ne-a făcut mândri să fim CFR-iști! 
Îți dorim mult succes în viață, Vini! Obrigado por tudo!
- comunicat CFR Cluj

Trei plecări la CFR Cluj

Mulțumim, Syam Ben Youssef, Luís Aurélio și William Soares!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de fundașul Syam Ben Youssef, respectiv mijlocașii Luís Aurélio și William Soares.

Sosit la echipa noastră în noiembrie 2020, Benny s-a dovedit a fi de fiecare dată o opțiune de încredere în defensivă, cucerind un titlu de campion și o Supercupă a României cu CFR.

Experiența lui Aurélio și-a spus cuvântul ori de câte ori s-a apelat la serviciile sale, iar palmaresul său s-a îmbogățit cu cele două campionate și o Supercupă cucerite în alb-vișiniu.

Cu venirea sa, în octombrie 2020, Soares a adus un „suflu” brazilian în linia mediană CFR-istă, prestațiile sale fiind încununate cu o medalie de campion, dar și o Supercupă a României.Le mulțumim pe această cale tuturor și le dorim multă baftă în carieră!
 

  • Ben Youssef (32 de ani) este un fundaș central tunisiano-francez. A jucat 8 partide în acest sezon, fiind cotat la 500.000 de euro
  • Brazilianul William Soares (32 de ani) joacă la mijlocaș, la închidere, iar pentru CFR a bifat 18 partide în acest sezon. E la clujeni din octombrie 2020 și e cotat la 400.000 de euro
  • Luis Aurelio (32 de ani) este un mijlocaș central portughez, aflat la CFR din iulie 2019, când a venit de la Gaz Metan. E cotat la 300.00 de euro, iar în sezonul recent încheiat a jucat de 13 ori.

CFR Cluj și Șumudică trag de Arlauskis și Bordeianu

CFR Cluj i-a adus pe Johnatan Rodriguez, Rachid Bouhena, Anas Tahiri, Denis Rusu și Dainel Paraschiv, dar Șumudică  încearcă să-i readucă pe doi dintre oamenii importanți ai campaniei din sezonul trecut. 

Portarul lituanian Arlauskis e liber și trebuie doar să fie convins să revină, mijlocașul defensiv Mihai Bordeianu a revenit la Al Qadisiyah, din Arabia Saudită, și e nevoie să rezilieze contractul ca să poată semna din nou la Cluj.

Este o perioadă de acumulare, în care trebuie să ne punem la punct fizic. Așa că suferim când luăm deciziile, nu suntem proaspeți, totul vine de aici (n.r. - arată spre cap) și se transmite către membrele inferioare. Important este că nu ne-am accidentat, că am făcut un antrenament bun. Am început adversitatea, am început să avem jocuri, important este și să câștigi, indiferent cu cine joci. Tot timpul victoriile aduc victorii
- Marius Șumudică după amicalul FC Wels - CFR Cluj 0-4

VIDEO CFR Cluj și Șumudică și-au aflat prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Marele regret al lui Dan Petrescu, după despărțirea de CFR: „Eram o echipă care putea chiar să ajungă în finala Europa League”

Șumudică, victorie la scor la debutul pe banca lui CFR Cluj » Cum a arătat echipa în primul amical al verii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
st.il.
st.il.  •  18 Iunie 2021, 21:27

Habar n-am ce vrea să facă "șumumică" la Cluj dar, frățioare, så-i dai brânci lui VINICIUS (care te-a scos din atâtea ####turi !), denotă infantilism, irealism, manelism, grobianism, mizerie tipic autohtonă !...Acest club se va stinge pe mâna lui "ș'mică", dar, vom rămâne, cu siguranță, cu circăriile bufonului !...

badeadorian
badeadorian  •  18 Iunie 2021, 18:37
Postat de dresko123 pe 18 Iunie 2021, 17:23

:)))))) bună asta, "CFR chiar el înființată în 1907". pune mâna pe carte băiețaș, nu mai crede tot ce scrie gazeta clonată

''baietas'' .... ce dulce esti !!! ...daca imi reusea primul numar , aveam un copil de varsta ta !!! ....iar cu ''pusul mana'' pe carte , te rog sa nu ma convingi ca dormi cu ea sub perna ...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Iunie 2021, 18:04

Poate aduc 2 africani sau 2 brazilieni de 18-19 ani....acolo se fac milioanele.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează