FOTBAL  »  Superliga  »  PROFU' DE SPORT

EXCLUSIV / VIDEO Poveste fabuloasă de la Rapid » Cum i-a surprins Mircea Lucescu pe Lupu și pe Șumudică: „Era un fum de stătea bicicleta dreaptă fără cric”

Marius Șumudică și Dănuț Lupu, când jucau la Rapid
Marius Șumudică și Dănuț Lupu, când jucau la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 10:34 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 11:37

Invitat în episodul #17 al podcastului „Profu' de Sport”, Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul saudiților de la Al-Raed, a povestit cum petrecea cantonamentele de la Rapid în compania unor jucători precum Dănuț Lupu, Daniel Iftodi și Mugur Bolohan, dar și cum i-a prins Mircea Lucescu fumând în cameră. 

Șumudică a relatat cum „Il Luce” i-a certat pentru escapadele din camera de hotel, dar și cum, a doua zi după aceea, rapidiștii s-au revanșat pe teren pentru dezamăgirea provocată cu o victorie clară obținută în fața lui FC Național, scor 4-0. Ca antrenor, Marius Șumudică a folosit aceleași metode precum Lucescu la Astra Giurgiu, formație cu care a câștigat campionatul, în sezonul 2015-2016.

Marea vânzoleală în Superligă » Care e situația antrenorilor, înainte de startul sezonului: o singură necunoscută
ANTRENOR
Marea vânzoleală în Superligă » Care e situația antrenorilor, înainte de startul sezonului: o singură necunoscută

VIDEO. Cum i-a prins Lucescu pe Lupu și Șumudică fumând în cameră: „Era un fum de stătea bicicleta dreaptă fără cric”

- Eu eram mai golănaș, mai vagabond. Eu, Lupu, Iftodi și Bolohan jucam rummy la Lupu în cameră. La un moment dat, mai fumam... de băut nu se bea, nu beam în cantonament, dar mai fumam câte o țigară la rummy. Și la un moment dat ...

- Intră Mircea Lucescu peste voi.
- Da, intră peste noi! În cameră stătea bicicleta dreaptă fără cric!

- Din cauza fumului.
- N-avea cum să cadă, mânca-ți-aș gura ta! „Băi, ce faceți, mă, aici?”. Lupu era în pielea goală, cu părul ud, cum îi place lui, la bustul gol, în șort, că era cald. Geamul era deschis, el abia ieșise din duș. Noptiera era trasă, mâncase două pungi de semințe, atâta era mormanul de semințe (n.r. - gesticulează sugestiv). Pac, pac, pac!, noi jucam rummy. „Bă, ce faceți, mă, aici? Băi, să vă fie rușine!”. A închis ușa [și a plecat]. A doua zi, am jucat cu FC Național. 4-0! I-am spart în două. Dar de rușine! Atât ne-a zis: „Vreau să vă văd mâine cum vă prezentați!”. I-am spart în două a doua zi. Te făcea, te obliga să dai înapoi mai mult decât îți oferea. Eu am făcut odată cu Alibec așa.

- Cum anume?
- Am venit la Astra și nu l-am băgat primul meci. Mamă, nici n-a vrut să se dezbrace, mi-am trimis secundul, a zis că nu se dezbracă. Zic: „Bine, mă!”. Era primul meu meci la Astra. I-am zis magazionerului: „Ia-i echipamentul, nu se dezbracă”. Pe urmă, când să iasă la încălzire, mă întreabă el: „Unde e echipamentul meu?. „Păi n-ai zis, mă, că nu te dezbraci? Ce faci, te joci cu mine?”. I-am zis: „Ia vino, mă, încoace!”. Și l-am băgat în duș: „Tu crezi că s-a întâlnit hoțu' cu prostu'? Tu cu mine faci din astea, mă? Pe drumul pe care te-ai dus tu, eu m-am întors de 10 ani! Tu cu mine faci din astea? Ce înseamnă asta? Nu joci astăzi, e clar?”.

- Și ce s-a întâmplat?
- Bă frate, intră a doua repriză, îmi dă gol și pasă de gol! Când a venit să se bucure, l-am chemat, i-am zis: „Vino încoace!”. I-am luat mâna și mi-am dat o palmă singur. I-am zis: „Din momentul de față, ești numărul 1!”. El și cu Budescu.

Vezi și alte povești spuse de Marius Șumudică în podcastul „Profu' de Sport”:

Șumudică, aproape de încăierare cu interlopii din Ungaria: „L-am văzut doar pe unul, mai schilod. Am zis că pe ăsta îl «cardesc»” » Ce a urmat

Poveste fabuloasă cu Budescu » Prins cu un porc în valiză pe aeroport în Arabia Saudită: „Îl băgase înăuntru, tranșat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  07 Iunie 2023, 18:26

Sumudica l-a copiat toata viata pe Guardiola. Asta cu auto-palma însa, e furata de la Ferguson, asa cum ne-a informat chiar TRU la timpul potrivit. Wenger ii zice si azi "nenea" lui Sumudik - ii leagă multe chestii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează