FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Anunțul lui Marius Șumudică despre venirea la Rapid: „I-am zis lui Mihai Iosif” + Ce urmează pentru antrenor după despărțirea de CFR Cluj

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 15:20 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 15:41

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui CFR, a vorbit despre ofertele pe care le-a avut de când s-a despărțit de clujeni. De asemenea, tehnicianul a precizat încă o dată că nu va prelua Rapidul în viitorul apropiat.

„Deocamdată nu am nicio ofertă concretă. De la a avea o ofertă și a fi fi discuții până la a pune semnătura pe contract e drum lung. În momentul de față nu. 

Au fost ceva discuții și în Turcia, și în Qatar, dar decocamdată nu s-au concretizat. Probabil se așteaptă până la următoarea întrerupere de campionat. Nu pot să ma arunc cu capul în față cum a fost la Rizespor, să mă lovesc de această pandemie și să am 15 jucători care aveau covid când am ajuns.

Nu am știut situația și a fost o experiență nereușită în cariera mea. Cred că singura, fiindcă restul echipelor le-am ridicat și toate au fost mai sus. Din momentul în care am preluat echipa totul a mers în sus și tot a fost pozitiv. Dacă voiam puteam să antrenez acum, dar au fost două oferte care nu m-au convis. 

În România nu mă gândesc să mă întorc, le doresc tuturor baftă, dar mă gândesc să plec în străinătate. Singura echipă unde m-aș întoarce și aș veni este Rapid. Dar nu acum, i-am zis și lui Mihai Iosif. D-asta nu vin la meciurile Rapidului. Indiferent de rezultate, anul ăsta nu vin la Rapid”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Liga Digi Sport” la Digi Sport.

S-ar putea să vedem un duel Șumudică - Dan Petrescu peste două etape, dacă rapidiștii vor pierde următoarele două meciuri, cu Sepsi și cu Mioveni. În sensul că Șumudică va fi antrenor la Rapid. Nu e cazul acum. Dar peste două meciuri? Se poate întâmpla 
– spunea Gabi Balint, la capătul meciului Rapid - Gaz Metan 1-2

Video. Marius Șumudică a aruncat cu banii primiți de la Neluțu Varga » Care a fost cea mai cerută dedicație: "Șumi-gol, Șumi-gol, Șumi-gol!"

Citește alte știri din Liga 1:

CFR Cluj primește un refuz categoric » Anunțul ferm al clubului: „Bat câmpii! N-au existat discuții, nu-l pot lua!”

Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu, iertați de Reghecampf: „Am avut o discuție cu ei, mi-am dat seama că au înțeles ce le-am transmis”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
adrianna.
adrianna.  •  24 Septembrie 2021, 17:51

Pentru *** care antreneaza din sufragerie, nu poate fi o problema un angajament. Cel mai dat afara antrenor din Turcia si imprejurimi…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

soad
soad  •  24 Septembrie 2021, 17:22

Doamne fereste!

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Septembrie 2021, 16:26

Ce mai pupau clujenii la manelist :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close