FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

UPDATE //EXCLUSIV Marius Șumudică, aproape să semneze cu noua echipă! Azi sunt ultimele negocieri

Marius Șumudică
Foto: GSP
Marius Șumudică Foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 28 septembrie 2021 11:15 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 16:38

Marius Șumudică (50 de ani), ultima dată antrenor la CFR Cluj, este aproape de a reveni în antrenorat.

UPDATE 14:00 » Șumudică, aproape de Al Ahli Jeddah

Din informațiile GSP, Marius Șumudică este foarte aproape să revină în Arabia Saudită, fiind dorit de Al Ahli Jeddah. Iar în cursul zilei de azi tehnicianul român va purta negocierile finale.

Prezent la București pentru a-l urmări pe Hervin Ongenda la meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, impresarul saudit Majeashi Abdullah s-a întâlnit și cu Marius Șumudică, pe care l-a considerat o variantă perfectă pentru banca celor de la Jeddah.

„El are în continuare un CV bun, așa că rămâne interesant pentru cluburile saudite”, spunea impresarul.

12este poziția pe care Al Ahli Jeddah se află în campionatul Arabiei Saudite, cu numai 5 puncte după 6 etape

Știrea inițială

Șumudică, pregătit să preia o nouă echipă

Tehnicianul a dezvăluit că dorește să revină în Turcia în următoarea lună, dar și că a avut deja discuții avansate cu o formație.

„Sunt liniștit, însă îmi lipsesc antrenamentele, îmi lipsesc jocurile, dar asta este, în viața oricărui antrenor apar astfel de perioade. Aștept să iau această decizie și sper ca în cel mult o lună să semnez un nou contract. 

Sper să ajung în Turcia, am avut discuții avansate cu o echipă, însă am refuzat deoarece era în subsolul clasamentului și era un proiect greu de dus până la capăt”, a declarat Marius Șumudică pentru Sport Total FM.

Pentru Marius Șumudică ar fi a 4-a aventură pe banca unei echipe din Turcia după ce le-a antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor, iar la primele două a avut rezultate bune.

Nu pot să mă arunc cu capul în față, cum a fost la Rizespor, să mă lovesc de această pandemie și să am 15 jucători care aveau covid când am ajuns.

-Marius Șumudică, în urmă cu o săptămână

În România doar Rapidul, dar nu acum

Șumudică a precizat încă o dată că va mai antrena în Liga 1 doar la Rapid, dar că nu se pune problema în viitorul apropiat.

„Nu se pune problema să merg la Rapid, însă știți foarte bine ce înseamnă pentru mine Rapidul, înseamnă totul. Este viața mea, acolo m-am simțit cel mai bine, am făcut performanță ca jucător, însă în momentul de față nu se pune problema ca să merg la Rapid. Rapidul are un antrenor foarte bun, care i-a promovat”, a spus Șumudică pentru sursa citată.

Video. Șumudică a aruncat cu banii primiți de la Neluțu Varga » Care a fost cea mai cerută dedicație: "Șumi-gol, Șumi-gol, Șumi-gol!"

Citește alte știri din fotbalul românesc:

CFR Cluj, cel mai tare lider din ultimii 15 ani » Start fabulos de campionat pentru elevii lui Dan Petrescu

Iuliu Mureșan, dărâmat după o nouă umilință a lui Dinamo: „Nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
doar..titi
doar..titi  •  29 Septembrie 2021, 01:26
Postat de dodo001 pe 28 Septembrie 2021, 23:04

Sa isi ia si porcul de Craciun

... pai e la purtator deja!!!

dodo001
dodo001  •  28 Septembrie 2021, 23:04

Sa isi ia si porcul de Craciun

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 Septembrie 2021, 19:19

De jena nu se duce peste iosif !!!! Trebuia cei cu creier ...daca mai exista sa il oferteze....pacat de RAPID . ...la centenar ca nu e acolo unde merita. Sumi ar fi accept0at orice oferta de acolo..si cu bani de acasa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează