FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 4-1

Consens între Răducioiu și Gică Popescu » Fotbalistul din SuperLigă care i-a impresionat: „Nu o spun eu, o spunea Cruyff”

Florin Răducioiu și Gică Popescu, la PrimaSport +15   FOTO
Florin Răducioiu și Gică Popescu, la PrimaSport

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 08:58 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 10:34

Foștii mari fotbaliști români Gică Popescu (55 de ani) și Florin Răducioiu (52) l-au lăudat pe Marko Dugandzic (28), autorul unui hat-trick în Rapid - FC Voluntari 4-1.

Croatul transferat de Rapid de la CFR Cluj a înscris 3 goluri sâmbătă seara, în Giulești, și a reușit astfel al doilea lui hat-trick în ultimele 3 partide, după ce punctase de 3 ori și în victoria cu Sepsi OSK de pe 20 ianuarie, scor 3-0.

Toate golurile lui Dugandzic contra lui FC Voluntari au venit din apropierea porții, Marko fiind de fiecare dată în locul potrivit, la momentul potrivit.

După meci, foștii internaționali Gică Popescu și Florin Răducioiu l-au lăudat pe vârful Rapidului, noul golgheter al Superligii, cu 15 goluri înscrise în acest sezon.

Fază unică în Atletico Madrid - Getafe » VAR-ul a validat golul unui jucător aflat pe banca de rezerve
Atletico - Getafe
Fază unică în Atletico Madrid - Getafe » VAR-ul a validat golul unui jucător aflat pe banca de rezerve

Marko Dugandzic i-a impresionat pe Gică Popescu și Florin Răducioiu

„Cel mai important şi cel mai dificil lucru pentru un atacant e să găsească poziţia ideală.

Mingea l-a prins de trei ori unde trebuia. Pare simplu, dar el era acolo. Nu spun eu, o spunea Cruyff: «Cel mai important pentru un atacant e ca mingea să-l găsească în poziţia corectă». Iar el a fost acolo de trei ori!”, a punctat Gică Popescu la PrimaSport.

Florin Răducioiu l-a acompaniat:

„Băiatul ăsta începe să colecţioneze mingi după meci, începe să dea multe hat-trick-uri şi face o colecţie frumoasă. Îmi place de el, face lucrul cel mai important: înscrie goluri.

El e întotdeauna la locul potrivit. Îmi place foarte mult de el, ştie să dea goluri. Într-adevăr, echipa joacă pentru el şi a întâlnit o echipă slabă, care i-a lăsat Rapidului iniţiativa de o manieră ruşinoasă.

Dugandzic e un jucător foarte interesant, cred că nu se va opri aici şi va deveni golgheterul Superligii. Probabil la CFR nu a găsit echipa potrivită, e alt stil de joc. Dar şi la Rapid începe să fie presiune.

Aici a găsit echipa pe al cărui stil se pliază, are mare încredere şi îmi imaginez că relaţia cu antrenorul e foarte bună. Bravo lui, felicitări!”

Consens între Răducioiu și Gică Popescu » Fotbalistul din SuperLigă care i-a impresionat: „Nu o spun eu, o spunea Cruyff”
Marko Dugandzic, în centru // FOTO: Imago

Cumpărat de Rapid în vara lui 2022, Dugandzic a înscris 15 goluri în 26 de meciuri pentru „alb-vișinii”.

El avusese un randament foarte bun și la FC Botoșani, în 2020: 11 goluri în 20 de meciuri.

Mai multe știri din Superligă: 

Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”

Mihai Stoichiță, răspuns acid pentru Dan Petrescu: „Nu comentez ce spune unul și altul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1945sv0509
1945sv0509  •  05 Februarie 2023, 19:48

Doi mitocani care folosesc numele lui Cruyff fara sa se spele pe gura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează