FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA A 24-A

Marţi se joacă retrogradarea din Liga 1 » Au meci ultimele 3 echipe din clasament!

Brăneştiul exultă după un gol marcat CFR-ului
Brăneştiul exultă după un gol marcat CFR-ului

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 22:45

Etapa a 24-a a Ligii 1 va începe marţi, 5 aprilie, cu partida Victoria Brăneşti - Sportul Studenţesc, de la ora 16:00. Ziua continuă cu Gloria Bistriţa - U. Cluj, pentru ca seara să îi vedem la lucru pe elevii lui Sorin Cîrţu în partida Steaua - Unirea Urziceni.

Astfel, nu mai puţin de 5 echipe din 6 care vor juca mîine sînt în prim-plan, prin prisma calculelor în ceea ce priveşte retrogradarea la finalul sezonului.

12. Gloria Bistriţa - 27 puncte
13. U. Cluj - 27 puncte
.....
--------------------------------------
15. U. Craiova - 22 puncte
16.
Victoria Brăneşti - 20 puncte
17. Unirea Urziceni - 19 puncte
18. Sportul Stundeţesc - 13 puncte

ŞTIRI
>> Ultimele 6 meciuri acasa ale Victoriei, la Chiajna!

LPF a dat curs favorabil solicitării Victoriei Brăneşti de a disputa ultimele 6 partide din actualul campionat, considerate pe teren propriu, pe stadionul Concordia din Chiajna.
Astfel, Victoria va întîlni la Chiajna în ordine pe Sportul Studenţesc, Rapid, U Cluj, FC Vaslui, Oţelul Galaţi şi Gloria Bistriţa.

>> Principalul pericol pentru U. Cluj: italianul Simone Cavalli

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a declarat că elevii săi trebuie să rămână concentraţi la partida cu Gloria Bistriţa, de marţi, una la fel de importantă ca şi cea cu Dinamo.

Acesta e de părere că atacantul italian al bistriţenilor, Simone Cavalli, reprezintă principalul pericol pentru formaţia sa:

"Gloria e o echipă care foloseşte un sistem 1-4-2-3-1 bine pus la punct. Va fi un meci mai dificil decât cel cu Dinamo, iar responsabilitatea motivaţională va trebui să fie împărţită din nou între 11 sau 14 jucători, având în vedere că eu sunt suspendat.

Cavalli e un jucător important pentru Gloria, cu reală experienţă, care va reprezenta un pericol pentru noi. Noi abordăm toate meciurile la victorie. Jucătorii s-au recuperat fizic, important e să o facă şi mental", a spus Badea, conform Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
master_yakuza
master_yakuza  •  04 Aprilie 2011, 23:51

oltenii ar trebui sa invete iara gradinaritul, ptr. ca futbolul l-au uitat : :)

master_yakuza
master_yakuza  •  04 Aprilie 2011, 23:47

nu tin nici cu unii nici cu altii , dar din cauza lui padure Padureanu imi doresc sa castige U : Koloj.

sannet
sannet  •  04 Aprilie 2011, 22:40

Etapa a 24-a a Ligii 1 va începe marţi, 5 martie, ... poate "aprilie"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează