FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Un fost jucător din Liga 1, foarte aspru cu România: „Oraș urât, am venit într-o țară săracă, ce bine ne e în Germania și Austria!”

Marin Fraisl, fost portar la FC Botoșani +29   FOTO
Marin Fraisl, fost portar la FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 14:47 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 18:17

Austriacul Martin Fraisl (29 de ani), fost portar la Botoșani în sezonul 2018-2019, a vorbit în urmă cu 2 ani pentru presa din țara natală despre problemele pe care le-a avut în România.

Legitimat acum la Arminia Bielefeld, din a 2.Bundesliga, Fraisl a povestit în mai 2020 despre cum a trăit viața în România și despre problemele avute cât timp a stat în Botoșani.

„Am stat un an ca și cum aș fi fost în carantină. Stăteam la hotel și doar jucam fotbal. Orașul era urât! Dar pe de altă parte mi-am dat seama de cât de bine ne e în Austria sau Germania.

Am venit într-o țară săracă, în care un profesor câștigă 250 de euro pe lună. Prețurile din magazine sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulțumiți. Starea de spirit a lor nu e una bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător pentru ce am”, a declarat Martin Fraisl pentru presa din Austria, citat de antenasport.ro.

Un fost jucător din Liga 1, foarte aspru cu România: „Oraș urât, am venit într-o țară săracă, ce bine ne e în Germania și Austria!”

Fraisl a jucat la FC Botoșani în sezonul 2018-2019 și a bifat 16 meciuri pentru FC Botoșani. A mai fost legitimat la USC Seitenstetten, SV Sierning, Wiener Sportklub,  Wiener Neustadt și Floridsdorfer AC.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Flavius Stoican revine! A bătut palma cu o echipă din Liga 1: „În principiu, ne-am înțeles”
ANTRENOR
Flavius Stoican revine! A bătut palma cu o echipă din Liga 1: „În principiu, ne-am înțeles”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (89)
Standstill
Standstill  •  29 Ianuarie 2023, 21:27

Trăiesc in America de 36 de ani, am fost in romaniadupa 23 de ani de cand am fugit, dar romania si romanii sunt cei mai frumoși. De atunci merg de doua ori pe an in romania am dus si copiii si deși au fost pt prima data au spus ca e fantastic. Austriacul sa stea in Austria daca nu-i place in tara noastră Romania.

Mariostelistul1986
Mariostelistul1986  •  12 Decembrie 2022, 07:24

Cea mai frumoasa tara avem noi rominii pacat ca este condusa de *** si *** din parlament!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dasca7727
dasca7727  •  11 Decembrie 2022, 13:02

Ținând cont ca boicotam toate produsele din Austria, spun sa te trimitem acolo, împachetat frumos. Stai tu in Austria ta, nu uita totusi ca la granița cu Rusia e Romania, stii ce s-a întâmplat în 1945 cand rusii au venit.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează