FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA

Martin O'Neill si atacantul Agbonlahor au fost premiantii lunii in Anglia

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2007 00:00

Realitatea Tv / Aston Villa a avut o luna noiembrie de vis in campionatul englez. 4 victorii in tot atatea meciuri disputate, iar asta a dus echipa la locul 7. Managerul, Martin O'Neill a fost desemnat antrenorul lunii in Premier League, iar atacantul Agbonlahor a primit distinctia de jucator al lunii noiembrie.

"A fost cu siguranta o luna buna pentru noi.La inceputul ei nu ma gandeam ca se va incheia cu castigarea acestui premiu pentru ca aveam trei meciuri in deplasare in acest rastimp. Asa ca a fost o luna buna pentru echipa si sunt incatat", a declarat Martin O'Neill.

Celalalt om decisiv al lui Aston Villa in luna noiembrie a fost Agbonlahor, care a marcat doua goluri pentru Villa si a impresionat pe toata lumea cu jocul sau. Atacantul a fost numit jucatorul lunii si a fost laudat la scena de schisa de antrenorul sau.

"S-a descurcat minunat. A fost absolut excelent. Dupa ce a avut un sezon bun la debutul sau de anul trecut in Premiership erau griji ca va suferi o scadere de forma in cel de-al doilea sezon, dar nu a fost si cazul sau. Este absolut splendid pentru noi", a mai declarat O'Neill.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează