FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Mărturie cutremurătoare la GSP Live! Un fost campion al României, dezvăluiri în lacrimi despre lupta teribilă cu hepatita: „Doctorii mi-au spus că puteam să intru în comă în orice moment”

Adrian Sălăgeanu s-a emoționat în timpul intervenției de la GSP Live
Adrian Sălăgeanu s-a emoționat în timpul intervenției de la GSP Live

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 10:59 / Actualizat marti, 04 mai 2021 12:57

Adrian Sălăgeanu (38 de ani), fost campion în Liga 1 alături de Oțelul Galați, a relatat la GSP Live cel mai dificil moment din cariera sa: lupta cu hepatita, o boală care a fost aproape să-l determine să renunțe la fotbal. 

Adrian Sălăgeanu, fostul fundaș stânga de la Gloria Bistrița, Oțelul Galați, Vaslui sau ASA Târgu Mureș, s-a stabilit în Anglia, unde încearcă să pună temeliile unei academii moderne de fotbal. 

În această dimineață, fostul fotbalist a acceptat invitația lui Costin Ștucan și a participat la GSP Live, unde, timp de aproape 70 de minute, a pus pe tapet diverse episoade petrecute în carieră. A rezultat un dialog viu, fără ocolișuri, în care Sălăgeanu a rememorat, cu lacrimi în ochi, inclusiv episodul care i-a deraiat serios viața și cariera: lupta cu hepatita.

Adrian Sălăgeanu: „Aveam amețeli, stări de leșin, nu mă simțeam bine”

„A fost destul de complicat. Înaintea unui meci cu FC Național (n.r - în perioada în care evolua la Gloria Bistrița), eu deja nu mă simțeam bine, nu eram în apele mele. La pauza acelui meci, simțeam că pur și simplu nu mai pot. M-am dus la Coroian sau la Sandu Negrean - aveam o relație bună cu ei, deși eram mai tinerel - și le-am spus: «Vă rog frumos, spuneți-i lui Ovidiu Sabău să mă scoată. Nu știu ce-i cu mine, dar nu mai pot». Mă certase Sabău în prima repriză, pe bună dreptate. 

M-a scos de pe teren, am mers direct la duș, apoi în cameră, unde am dormit până a doua zi pe la ora 21. Meciul fusese la ora 14-15. Am dormit destul de mult. În următoarea lună, mi-am făcut anumite analize, dar doctorii mi-au spus că sunt în regulă. Totuși, aveam stări de leșin, de amețeli, nu mă simțeam bine la antrenamente. 

Timp de o lună, eram certat pentru că nu-s profesionist și nu dau totul la antrenamente. Slăbisem undeva la șapte-opt kilograme într-o lună. Stăteam noaptea cu mama și tata la telefon, le spuneam că mi-e rău, că nu mai pot. Într-o dimineță, tata mi-a zis: «Nu mă interesează, îmi bag... în el de fotbal, vino acasă!» M-am urcat într-un microbuz și am plecat acasă”, a spus Sălăgeanu. 

Adrian Sălăgeanu: „Eram într-o situație deplorabilă”

„A fost un șoc pentru mama când m-a văzut așa! Eu eram slăbuț de fel, dar atunci arătam destul de rău. Am fost la spital, am mers direct la boli contagioase. Doctorul s-a uitat la mine și, credeți-mă, în 10 secunde mi-a spus că am hepatită! 

Eram într-o stare deplorabilă. Nu vreau să dramatizez și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut cu bine peste asta, dar doctorii le-au spus părinților mei că prima săptămâna este critică și că există posibilitatea ca în orice moment să intru în comă hepatică, iar ficatul să se blocheze și să iasă mai puțin plăcut. Dar am trecut cu bine peste. A fost și momentul în care l-am descoperit pe Dumnezeu. Am ieșit după 3 săptămâni din spital și am mers la o mânăstire unde m-am spovedit pentru prima oară în viața mea”, a afirmat Sălăgeanu, la GSP Live. 

După două luni și jumătate, mi-am făcut analizele de trei ori. Doctorii le-au spus părinților mei că, din punct de vedere medical, este imposibil ca la două luni și jumătate de la operație, la ce situație am avut eu, să nu se mai vadă nicio urmă de hepatită pe ficat! În mod normal, ar fi trebuit câteva luni ca virusul să se negativizeze. La mine, nu s-a mai văzut nici cea mai mică urmă de boală. Din punctul meu de vedere, pot să zic cu mâna pe inimă că atuni l-am găsit pe Dumnezeu - Adrian Sălăgeanu

Mărturie cutremurătoare la GSP Live! Un fost campion al României, dezvăluiri în lacrimi despre lupta teribilă cu hepatita: „Doctorii mi-au spus că puteam să intru în comă în orice moment”
Adrian Sălăgeanu, în partida Oțelul Galați - Manchester United. FOTO: Guliver/Getty Images

Vezi aici emisiunea integrală cu Adrian Sălăgeanu:

Vezi și: 

EXCLUSIV Interviu rar cu fostul jucător al lui Porumboiu » A plecat din România și lucrează pentru Amazon: „E de zece ori mai bine decât la noi!”

WOW! Îl mai recunoașteți? Transformarea radicală a unui fost campion cu Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
Sofa_King
Sofa_King  •  24 August 2022, 16:53

Cum sa te opereze de hepatita C. M am vindecat in doua luni cu nu s ce tratament cu molecula ***. A aparut acum vreo 10 ani. Chiar si inainte se facea cu interferon dar nu te opera. Ce sa operezi la hepatita?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  08 Mai 2021, 21:03
Postat de ge0x pe 06 Mai 2021, 23:37

Daca ai hepatită C te operează. Vorbești să te afli in treabă. Vai de capul vostru.

Operatia pentru hepatita C se numeste transplant de ficat... nu reiese ca ar fi ajuns la stadiul asta si nici macar nu e clar ca a avut hepatita C.

ge0x
ge0x  •  06 Mai 2021, 23:37
Postat de ttalpaiadului pe 05 Mai 2021, 01:01

"Doctorii le-au spus părinților mei că, din punct de vedere medical, este imposibil ca la două luni și jumătate de la operație, la ce situație am avut eu, să nu se mai vadă nicio urmă de hepatită pe ficat!" Care "operatie", de cand se face operatie pentru hepatita???

Daca ai hepatită C te operează. Vorbești să te afli in treabă. Vai de capul vostru.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează