FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Măsuri dure la FCSB! Gigi Becali impune noi reguli: "Fac asta ca să justifice salariile pe care le iau"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 11:32

Gigi Becali a anunțat noile reguli de la FCSB, impuse după înfrângerea cu Astra Giurgiu, scor 0-1, în prima etapă a Ligii 1. 

"Am făcut o regulă pentru că nu suntem proaspeți. Jucătorii mei iau 15.000 pe lună, ăia de la Giurgiu iau 3.000-4.000. Trebuie ca jucătorii mei să facă ceva în plus să justifice banii ăia. Acum intră în cantonament cu 2 zile înainte, ca să fie mai proaspeți, mai odihniți.

Să justifice ăia 15.000 - 20.000 pe lună pe care îi iau. Că altfel, dacă stau acasă, cine știe ce fac. Cu site-urile astea de gagici... Bani au, pot sta cu gagici, cu băutură, cu tutun. Să vedem prospețime de acum!

Înseamnă că a fost dezmăț dacă ei nu au mai fost proaspeți, deși în cantonament îmi zicea MM că sunt incredibili. În plus, am stabilit o amendă de 5.000 de euro dacă se mai fumează. Gata, nu mai merge", a zis Gigi Becali la ProX. 

Florinel Coman, Romario Benzar și Florin Tănase sunt doar 3 dintre jucătorii de la FCSB despre care se știe că fumează. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
122490384924076
Cristian Sitaru  •  23 Iulie 2018, 19:40

Nea gigi,faceti scoala de antrenori la seral ,incepe in toamna după terminare antrenați fcsb-ul,este păcat vă pricepuți la fotbal ,va doresc succes!!

romeverest
romeverest  •  23 Iulie 2018, 17:36

Vorba aia......pe asta nici medicii din Germania nu il mai fac bine !! Este dus rau cu pluta !! Acum doua saptamani ne spunea despre Coman ca rupe tot prin pregatire si ca are ceva in plus fata de Mbappe !! O nebunie ce poate iesi doar din mintea bolnava a acestui om !! Acum, vrea sa-l vanda, dar spre marele lui ghinion nu va obtine niciodata suma platita pe el, adica 3 mil. de euro !! Felicitari pentru Hagi, care pentru cateva milioane bune i-a vandut lui Becali numai “goarne” de fotbalisti !!

minell73
minell73  •  23 Iulie 2018, 17:28

E jale cu fariseul in poza asta. In spate se vede numai galben. Zici ca sunt casele spoitorilor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close