FOTBAL  »  Superliga  »  GALĂ DE RETRAGERE PE STAMFORD BRIDGE

Meci de retragere pe Stamford Bridge pentru Dan Petrescu?

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2008 00:00

Fost jucător al londonezilor, Petrescu a vorbit la GSP TV despre posibilitatea ca Chelsea să-i organizeze un meci de retragere în 2009.

"Îmi doresc să existe un astfel de meci, însă doar în Anglia. Este mai greu să se realizeze acum pentru că persoanele din club s-au schimbat faţă de perioada în care activam acolo.

Şi Desailly aşteaptă să i se facă o gală care iniţial era programată în sezonul trecut. A urmat demiterea lui Mourinho şi datele problemei s-au schimbat. Îmi aştept rîndul" a explicat Petrescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  05 Decembrie 2008, 23:45

hai ma lasati vrajeala cu sarutatul fularului rapidului. cu gigi de ce nu aveti nimik , k doar si el a pupat fularul lui dinamo, ba mai mult el a facut si galerie lui dinamo de la loje. rusine sa va fie !!!!!!

 •  05 Decembrie 2008, 23:36

bu am nimic cu dan etrescu dar nu tb sa sarute steagul rapidului ,sunt stelist si asa voi muri ,jos palaria pt ceea ce a facut la steaua ,dar asta nu se uita niciodat

 •  05 Decembrie 2008, 23:28

sa nu uitam ca anii `90,in perioada cat a activat la Chelsea a fost desemnat cel mai bun fundas dreapta,iar in Londra va fi primit mereu bine. cu siguranta ca toti romanii din comunitate vor lua cu asalt casele de bilete,indiferent de cat va costa biletul. cat despre cei care il injura in ghencea sunt cei care s`au nascut dupa `89,niste copii din actuala societate romaneasca,vara valori si fara cultura,niste golani de joasa speta si nu acei golani din `90,fara minte si de joasa speta

Vezi toate comentariile (12)
Comentează