FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Meciul decisiv

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2007 00:00

Rednic ar ramine cu sanse minime de a continua cu Dinamo daca ros-albii Dinamo nu cistiga miine, cu Bistrita. Actionarii i-au acordat vot de incredere lui Mircea Rednic la finalul partidei cu Lazio (1-3), asigurind ca acesta nu va fi inlaturat. Dar la Dinamo lucrurile nu sint colorate in roz. Semnul? Saptamina viitoare e programata o noua sedinta a conducerii, soarta lui Rednic urmind sa se decisa atunci.

Lucescu a zis "nu", Sabau pe lista
Oficialii din stefan cel Mare au evitat sa ia vreo decizie radicala acum si asteapta deznodamintul confruntarii cu Gloria Bistrita, de simbata. Surse autorizate sustin ca s-au purtat deja discutii cu Razvan Lucescu, dar el le-a transmis ros-albilor ca abia la iarna ar putea lua in calcul o venire la Dinamo: "E exclus sa plec acum de la Brasov, n-am nici un motiv sa-i fac una ca asta lui Ioan Neculaie".
sefii s-au reorientat rapid si l-au sunat pe Ioan Ovidiu Sabau, fost coleg cu Rednic la Dinamo si viitorul adversar de miine, din campionat. Indepartarea Puriului este posibila chiar si daca va obtine o victorie contra Bistritei, avind in vedere ca nu mai are sustinerea tuturor actionarilor, iar relatia dintre el si fotbalisti s-a deteriorat considerabil. Urmeaza doua saptamini de pauza, provocata de actiunile "nationalei", timp in care actionarii vor diseca tot ce s-a intimplat in acest start de sezon si vor lua o decizie in privinta bancii tehnice.


"In fotbal se intimpla multe si e normal ca antrenorul sa raspunda si in fata suporterilor. La cluburile mari continui cit timp ai performante"

Mircea Rednic, inaintea meciului cu Lazio

Disensiuni cu sefii
Nici Rednic nu este foarte multumit de comportamentul sefilor fata de echipa. Surse din anturajul tehnicianului sustin ca el este nemultumit ca nu i-au fost adusi toti jucatorii pe care si i-a dorit si ca unele dintre transferuri au fost facute peste capul sau. Mai mult, Rednic este iritat de faptul ca unii dintre actionari isi dau mereu cu parerea despre alcatuirea echipei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează