FOTBAL  »  Superliga  »  STIREA 10 / LAZIO - DINAMO, AZI, 21:45, PRIMA TV

"Meciul vietii"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

Argentinianul Ledesma sustine ca Lazio trebuie sa preseze si sa atace insistent ca sa transeze calificarea din tur

A refuzat sa plece la Betis, care a oferit 20 de milioane de euro. Golul sau din derbyul cu AS Roma face parte din spotul noului sezon in Serie A. E liderul lui Lazio, dar vorbeste putin in afara terenului. E unul dintre idolii fanilor biancocelesti, care au poza lui pe telefoanele mobile.Argentinianul Cristian Ledesma (24 de ani) crede ca echipa lui Rossi trebuie sa cistige diseara cu orice pret si asteapta sa-si descifreze adversarii in iarba, nu dupa declaratiile date in presa.

- Cum vezi dubla intilnire cu Dinamo?
- Mental, de cind ne-am aflat adversarul, ne concentram numai la acest meci. Abia astept sa intru in teren. Trebuie sa fim buni si, mai ales, inteligenti. Sa nu uitam nici o clipa ca avem doua partide de 90 de minute. Sintem supermotivati si mizam pe atmosfera de pe "Olimpico". E cel mai important duel al carierei mele si sper sa ajung sa evoluez in grupele Ligii.

- Ce ati aflat despre campioana Romaniei?
- Nu prea multe! Trebuie sa ne dumirim ce vor ei de la prima mansa. Au declarat in ziare ca vin sa-si joace sansa, dar nu stiu daca vor sa cistige sau le convine si un egal. Vom cauta sa ne valorificam armele. Sa marcam, sa-i tinem in presing sus si sa contraatacam rapid.

- Va fi suficient ca sa treceti de romani?

- Noi avem un singur tip de joc. Nu sintem o echipa capabila sa paseze mult mingea, sa adoarma jocul. Nu trebuie sa-i lasam sa respire si sa atacam sustinut. Asta-i reteta succesului.

- E important sa cistigati sau sa nu primiti gol?
- Esentiala va fi victoria. Sigur, ne-ar conveni sa batem la zero. Nu am mai jucat in Liga, dar am urmarit la televizor partidele altor echipe italiene si stiu ce usor e sa-ti complici viata. Vreau sa rezolvam calificarea la Roma.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează