FOTBAL  »  Superliga  »  DRAMĂ

Medicii legişti: Sevastian Iovănescu a decedat din cauza unui şoc septic

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Rude ale fostului fotbalist şi preşedinte al Farului, Sevastian Iovănescu, au dezvăluit pentru gsp.ro  cauza decesului acestuia la doar 56  de ani.

 

"În urma autopsiei, medicii legişti de la Spitalul Judeţean Constanţa au constatat că decesul a fost cauzat de un şoc septic, provocat de un virus spitalicesc pe care Bebe l-a contactat cînd a fost operat pe cord, în urmă cu 10 zile. Tot din cauza septicemiei a murit şi actorul Toni Tecuceanu, de la Cronica Cîrcotaşilor".

"Bebe s-a hotărît să se opereze la inimă după ce a făcut un preinfarct, provocat de pierderea de către Farul a meciului cu Chiajna, scor 1-4, pe 7 martie. A zis: <Mă duc să mă operez, să nu mai am probleme!". Profesorul Pătruţ de la Spitalul Judeţean i-a pus o valvă şi şase by-pass-uri, dar după cîte zile i-au apărut complicaţii la plămîni din cauza unui virus spitalicesc".

Înmormîntarea va avea loc joi, la cimitirul CFR Palas din Constanţa. Cortegiul funerar va pleca la ora 11:30 din centrul oraşului spre stadionul Farul, unde sicriul cu corpul neînsufleţit va fi depus timp de o oră. pentru ca suporterii să-i poată aduce un ultim omagiu lui Iovănescu. Slujba va avea loc la Catedrala Sf. Petru şi Pavel.

Iovănescu a jucat la Steaua Bucureşti, FC Argeş, FC Olt şi Farul Constanţa, echipe pentru care evoluat 357 de jocuri pe prima scenă a ţării, înscriind 56 de goluri.

Sevastian Iovănescu are o selecţie la echipa naţională a României, acâştigat un titlu de campion cu FC Argeş, fiind declarat maestru emerit al sportului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  30 Martie 2010, 23:44

Condoleante familiei acestui om deosebit..Nu pot intelege cum a ajuns pe mainile unui incompetent notoriu ca asa-zisul profesor Patrut..Chiar nu avea pe nimeni familiarizat cu sistemul sanitar ,care sa il avertizeze asupra riscului de a fi operat de acest medic de doi bani, de ale carui gafe vuieste toata Constanta? Mare pacat...

 •  30 Martie 2010, 23:41

odicneascase in pace.Mare fotbalist,mare caracter,inca o victima a sistemului sanitar din Romania.Minciuna,populismul si mai ales incompetenta acestui regim basescian va mai face multe victime.Pacat lam cunoscut personal pe Bebe Iovanescu mijlocasul de aur al lui fc arges din ani 80.Sincere condoleante familiei.

 •  30 Martie 2010, 21:07

Dumnezeu sa-l odihneasca!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close