FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Medicul lui Dinamo face eforturi să-i recupereze pe Mărgăritescu, Scarlatache, Kone şi Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul dinamovist Ioan Andone se confrunta cu numeroase probleme de efectiv inaintea meciului cu Victoria Branesti, de la Buzau, programat luni, la ora 20.30

Suspendarile si accidentarile ii dau numeroase batai de cap antrenorului Ioan Andone inaintea meciului cu Victoria Branesti, de la Buzau, contand pentru penultima etapa a turului de campionat.

Tehnicianul dinamovist nu poate conta pe Gabriel Torje, Liviu Ganea si Marius Niculae (suspendati), in timp ce Andrei Cristea este indisponibil pana la finalul anului dupa interventia chirurgicala la pomete.

Mai mult decat atat, alti patru jucatori dinamovisti se confrunta cu probleme medicale si sunt incerti la aceasta ora pentru partida de la Buzau. Medicul Liviu Batineanu face toate eforturile pentru a-i recupera pe Margaritescu, Scarlatache, Kone si Danciulescu, a informat site-ul oficial al lui Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
prodigy46
prodigy46  •  20 Noiembrie 2010, 00:11

si danciulescu nu?

tytyptg
tytyptg  •  18 Noiembrie 2010, 18:43

NUMAI KONE MERITA RECUPERAT ! CU CEILALTI,MAI BINE FARA EI !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează