FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - GAZ METAN MEDIAŞ 1-1

Medieşenii sperau la mai mult cu CFR: "Puteam să câştigăm"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 20:00

Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate (1-1) meciul disputat în Gruia, contra CFR-ului, însă Cristi Pustai este de părere că jucătorii săi ar fi putut pleca de la Cluj cu toate cele trei puncte.

"A trebuit să improvizăm puţin în apărare, dar n-am vrut nici să pierdem mijlocul terenului. Am avut jocul în mână, dar cei trei de la mijloc au avut puţine realizări în repriza a doua.

Am riscat şi sunt supărat pentru că pe final puteam să câştigăm, la fel cum puteam să pierdem", a spus Cristi Pustai la finalul partidei cu CFR Cluj, la Dolce Sport.

Acesta a adăugat că aşteaptă mai multe realizări de la Azdren Llullaku, deşi fotbalistul albanez a devenit golgheterul Ligii 1 după acest meci, cu 8 reuşite.

"Este anul lui, îmi doresc mai mult, poate mai mult. E bine că dă gol meci de meci, dar cred că se poate şi mai bine", a adăugat tehnicianul medieşenilor.

o înfrângere
are Cristi Pustai în ultimele 13 partide disputate contra lui CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2016, 22:03

Ce joc ati "avut in mana" ? CFR a dominat partida de la un cap la altul. Ati avut noroc si la gol cu Minca . Care la mingile pe jos n-are nici o reactie. La clujeni s-a simtit oboseala. O deplasare la distanta la Bucuresti ,plus un meci dur cu Steaua ,si-au lasat amprentele asupra prospetimii jucatorilor. Nu-i nimic ,medisenilor sa le para bine de egal. N-au mai avut nici o ocazie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close