FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Membrii CCA sînt revoltaţi: ”A fost penalty clar. Dacă era un arbitru român, s-ar fi discutat trei zile”

Eric Bicfalvi
Eric Bicfalvi

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 14:00

Dan Lăzărescu, membru CCA, a comentat una dintre fazele controversate din derby-ul Rapid-Steaua (1-1), cea în care Eric Bicflavi a comis un henţ în careu, însă centralul ”ceh” nu a dat penalty.

În minutul 85, arbitrul Miroslav Zelinka nu a văzut un henţ clar comis de Bicfalvi în propriul careu şi nu a dictat penalty, aşa cum s-ar fi impus, lucru confirmat şi de reluările TV. Cehul a m ai comis alte două greşeli majore: nu l-a eliminat pe Bicfalvi nici în minutul 24, cînd merita al doilea ”galben”, şi nici în minutul 64, cînd, din nou, ar fi trebui avertizat.

Citeşte şi: VIDEO Rapid - Steaua 1-1 nu ajută pe nimeni » Războiul de 4 minute

"Este o lovitură de la 11 metri indiscutabilă şi o greşeală a arbitrului. Chiar dacă toată lumea îi laudă, vedem că şi brigăzile străine greşesc şi o fac destul de grav. Au mai fost erori şi la începutul partidei, dar una peste alta nu a fost un arbitraj rău. Dacă ar fi fost un arbitru român, probabil că s-ar fi discutat 3 zile pe această temă. Sînt şi aspecte pe care arbitrii români ar trebuie să le înveţe de la cei străini, dar rămîn la ideea că ai noştri s-ar fi descurcat mai bine decît cei veniţi", a spus Dan Lăzărescu la Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
xhthu
xhthu  •  30 Aprilie 2012, 14:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bai pacaliciule care zici ca steaua rapid e derby mai mare ca steaua dinamo,si aici iti etalezi cunostiintele de fotbal?:))))) .ti-o zice unu care nu a sarit nici in sus nici in jos la faza cu antonio ,incearca sa intelegi ca arbitru ala nu a muncit in gluma asta proasta de fotbal de la noi si penalty la faza aia nu se da in nici un campionat adevarat de nicaieri,doar in desene animate si decat sa fii ratat pe aici mai bine uite-te cum se arbitreaza prin spania italia anglia si plangi ca rapidu tau nu poa sa bata nici o echipa antrenata de jiji macar decat sa fii prost in public .si lasa frustrarea sa nu-ti pocneasca o vena ca faci mizerie dupa aia.ambele echipe =0,punct

romeo75
romeo75  •  30 Aprilie 2012, 14:42

las ca e bine domnule lazarescu ca daca era arbitru roman si dadea 11m.spunea nea gigi ca arbitrii tin cu rapidul.rezultatul dupa joc.niciuna nu a jucat extraordinar de bine.

criticul89
criticul89  •  30 Aprilie 2012, 14:42

ba gsp-ule esti prost ??? doare adevarul ??? iti aperi stelistii care injura non stop ??? lasa commentul aici ca sa afle toata lumea adevarul despre caracterul lor !!! nu contine deloc injurii doar pura realitate !!! halal ziar !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează