FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj clar pentru noua perlă de la FCSB: "Îl cheamă doar Moruțan și nu e mare fotbalist!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 11:37

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 de ani, și despre evoluția acestuia la FCSB.

"Sper ca după schimbarea asta de vestiar și de oraș să nu creadă în mintea lui că e mare fotbalist. Îl cheamă doar Moruțan și nu e mare fotbalist. Am vorbit ieri cu el și mi s-a părut foarte echilibrat. Știe că mai are mult de muncit. Am înțeles că a slăbit puțin și asta e foarte bine. Dacă va pune și mușchi, va fi foarte bine. Poate deveni mare fotbalist.

Golul marcat cu Rudar este un gol ca cele ale lui Messi, păstrând proporțiile. El are doar 19 ani, iar viitorul sună frumos pentru el", a declarat Valeriu Iftime la FCSB.

Citește și: Se naște o stea! Moruţan, mai precoce decât Adrian Ilie şi Ilie Dumitrescu » Reperele fantastice ale fotbalistului de 19 ani

Vezi și: FOTO "Messi" de România » Gol FABULOS marcat de Moruțan în FCSB - Rudar

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 August 2018, 17:16

Nu este vina copilului ci a unor ziaristi idioti, lipsiti de elementara buna masura care vad zei si zmei si cand cad frunzele din pom. O noua lipsa de profesionalim in jurnalismul sportiv romanesc. Vai mama lor de gazetari! In loc sa lase copilul sa creasca frumos se reped, ca hienele, cu balele curgandu-le din gura, asupra pustiului Morutan. Ca ii fac rau, putin le pasa caci mintea lor este mult prea ... lucioasa!

aldo_m
aldo_m  •  04 August 2018, 13:26

asta a dribalat si el niste amarati este noul mihaita plesan cu altii din amarata asta de liga morutan nu dribla asa gata e noul mesi vinde l repede gigij

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  04 August 2018, 13:22

dupa atatea laude o sa creada ca e messi si o sa aibe pretentii de mare vedeta .lasati-l in pace sa-si vada de meseria lui linistit .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close