FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răducioiu, încă un mesaj dur: „Mă așteptam la ratarea play-off-ului! Nu știu dacă Rednic va putea câștiga titlul cu echipa asta”

Jucători Dinamo
Jucători Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 08:55

Florin Răducioiu, 48 de ani, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre faptul că echipa a ratat calificarea în play-off pentru al doilea sezon consecutiv.

„Îmi pare rău că este al doilea an consecutiv în care Dinamo se regăseşte în această situaţie. Trebuie să dea mult de gândit clubului şi antrenorului! Mă aşteptam la asemenea rezultat. Îmi pare rău pentru dinamovişti, pentru tot ce înseamnă Dinamo şi spiritul lui Dinamo”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

„Mi-e teamă ca şi la anul să nu se repete aceeaşi contraperformanţă. Mare atenţie când vorbim de titlu. Nu ştiu dacă antrenorul actual, Mircea Rednic, va putea să câştige titlul. Mă îndoiesc”, a adăugat fostul mare atacant. 

Citește și: 

EXCLUSIV Cifre halucinante la Dinamo! 12 ani fără titlu și 100 de străini rulați în malaxorul din „Ștefan cel Mare” 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
2388158528137398
Cristian Grigorie  •  21 Februarie 2019, 19:24

Bun, dar cine este Raducioiu?Ce a facut el pentru Dinamo in ultimii ani? Pe cine a antrenat el, in ultimii ani, de isi permite asemenea declaratii? Inteleg, ca e foame mare domnul Raducioiu, pt cateva sute de euro sa te faci de asa ***...Pacat.. Acum ies la iveala adevaratii "strambi" din istoria lui Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  20 Februarie 2019, 15:59

Nici eu nu credeam ca o sa intre Dinamo in playoff,dar ma asteptam si la reactiile voastre,a celor care va mandriti ca sunteti dinamovisti cu sange alb rosu.Dar voi va madriti doar atunci cand sunt toate unse si la locul lor. Pana atunci stati doar pe margine si comentati,pe banii altuia normal,pe sacrificiul altuia si pe riscul altuia,ca nu face bine asa cum TEORETIC ati face voi. TEORETIC am spus,pentru ca practic,......nu sunteti "caini rosi",sunteti doar niste "***".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  20 Februarie 2019, 15:20

Heheheheeee...alta glorie care arunca cu bata-n balta!Sa afirmi ca,,ma indoiesc ca antrenorul actual poate sa castige titlul.." e o ,,filozofie" nascuta din invidie sau superficialitate sau poate nepricepere..Hallo coane Radule pe unde ai antrenat mataluta,ca sa te lansezi in astfel de ,,speculatii"..!?Aici e vorba de Dinamo,clubul care te-a lansat in fotbalul mare,si pe care tu si multi alti ,,caini" il criticati fara menajamente,dar cu ajutoare concrete nu va ,,inghesuiti"!Sigur/singur antrenorul Rednic,va avea o misiune infernala,si fara un sprijin material,la ,,primenirea"lotului va reusi poate doar sa prinda play-off la anul,dar pana acolo mai e destul,sa tragem niste concluzi mai realista la finele acestui sezon..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează