FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul lui Marius Niculae: "Nasul jos!" ;)

Marius Niculae, Niculae, Dinamo
Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Marius Niculae a spus ieri că prioritară pentru el este rămînerea la Dinamo şi vrea ca jucătorii din lot să fie mai smeriţi şi mai cuminţi

Marius Niculae nu caută neapărat să plece în străinătate, deşi Al Wahda face presiuni să-l ia. Fotbalistul de 28 de ani vrea cu orice preţ să-şi îndeplinească un vis al copilăriei, aceea de a juca în grupele Champions League cu roş-albii. Aşa a declarat ieri: "Eu sînt fericit aici, nu vreau să plec, dar dacă oamenii de la club vor asta, o voi face. Dorinţa mea este să rămîn în Ştefan cel Mare şi să iau campionatul, apoi să mergem în Champions League. Visez de mult timp la asta".

Atacantul spune că distanţa de 7 puncte faţă de liderii clasamentului este recuperabilă: "Trebuie doar să lăsăm nasul jos, să nu-l mai ţinem pe sus, că n-am cîştigat nimic de trei ani! Nu ştiu cîţi jucători din actualul lot au cîştigat ceva, fie un campionat, fie o cupă, nu sînt mulţi care să fi simţit gustul victoriei. Toţi trebuie să muncim mai mult şi să demonstrăm că merităm să jucăm la Dinamo. Avem de luat o revanşă, de recuperat nişte puncte, aşa că sînt destule motivaţii pentru următoarele 6 luni".

Salariu tăiat
Marius urmează să se vadă zilele viitoare cu acţionarii dinamovişti pentru a negocia micşorarea salarială. Şefii vor să-i înjumătăţească lui Niculae contractul de 450.000 de dolari anual. Atacantul nu ar fi de acord chiar cu o reducere aşa substanţială, "mai ales că eu am refuzat multe oferte consistente de-afară pentru a rămîne la Dinamo". Însă acţionarii nu vor accepta în nici un caz ca lui "Săgeată" să-i funcţioneze acelaşi contract personal şi în 2010.

67 de goluri a marcat Niculae pentru Dinamo în 144 de meciuri în Liga I şi în cupele europene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  08 Ianuarie 2010, 10:32

Bun titlul....Nasul jos! DAR eu preferam sa se refere si la Mircea Sandu (Nasul) JOS

Vezi toate comentariile (1)
Comentează