FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

GALERIE FOTO A semnat cu CFR și nu vine singur în România » Soția lui face ravagii pe Instagram

Bogdan Țîru s-a transferat la CFR Cluj, după ce ultimii 3 ani i-a petrecut în Polonia, la Jagiellonia. Fundașul central nu revine singur în România.
Bogdan Țîru s-a transferat la CFR Cluj, după ce ultimii 3 ani i-a petrecut în Polonia, la Jagiellonia. Fundașul central nu revine singur în România.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 11:01 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 11:01

Bogdan Țîru s-a transferat la CFR Cluj, după ce ultimii 3 ani i-a petrecut în Polonia, la Jagiellonia. Fundașul central nu revine singur în România.

Țîru se va muta în Gruia împreună cu soția, una dintre cele mai frumoase partenere de fotbaliști. Anca Marina i-a fost alături fundașului central și în Polonia, pozând în mai multe rânduri pe stadion.

+21 FOTO
  • foto: instagram.com/ankatiru/

Gică Popescu: „Țîru este un transfer reușit!”

Țîru, produs al Academiei Gheorghe Hagi și fost campion cu gruparea constănțeană, este lăudat de Gică Popescu, președintele dobrogenilor.

„Are capacitatea să joace la orice echipă din România şi nu numai! E un jucător cu cifre nemaipomenite, la dueluri este foarte bun, pe construcţie la fel, foarte bun. Este un transfer reuşit! 

Să vedem dacă se va impune, pentru că la CFR sunt foarte mulţi fundaşi centrali. Dan Petrescu are nevoie de un lot destul de mare, calitativ e deja. Nu ştiu planurile lui Dan cu privire la Ţîru”, a spus Gică Popescu la Prima Sport

Bogdan Țiru, concurență serioasă la CFR Cluj 

Țîru era transferat la începutul anului 2020 de Jagiellonia de la Viitorul, actuala Farul, în schimbul a 600.000 de euro. După 80 de meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă în Polonia, fundașul a revenit în România, la campioana CFR.

A semnat cu CFR și nu vine singur în România » Soția lui face ravagii pe Instagram
Bogdan Țîru, prezentat la CFR Cluj

Rămâne de văzut câte șanse va avea Țîru - jucător cu două selecții la prima reprezentativă - în Gruia, având în vedere că Dan Petrescu are alte 4 soluții importante în axul defensiv: Burcă, Yuri, Kolinger și Billong.

3 trofeea câștigat Țîru în România, titlul (2017), Cupa (2019) și Supercupa (2019), toate cu echipa lui Hagi

VIDEO » Bogdan Mara, oficial CFR Cluj: „Vindem jucători dacă vin oferte bune”

Marco Dulca, prima ieșire după ruptura de FCSB: „Nu pot face diferența în 20 de minute! Să vă spună ei de ce nu am jucat” + și-a ales noua echipă: „Aș fi vrut să fiu deja în cantonament”

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Mutarea iernii, pregătită în Antalya: „Toată lumea e de vânzare, iar la Rapid e un proiect frumos, cu galerie frumoasă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  14 Ianuarie 2023, 21:12

Ivana Knoll de Romania :)))))

maradona79
maradona79  •  14 Ianuarie 2023, 16:01
Postat de leu.mr pe 13 Ianuarie 2023, 17:01

Inca una care face ravagii !

Pentru Anca Marina, se stieeeee, fara numar, fara numar, fara numar: "Da, esti belea, belea/ Esti criminala, viata mea/ Oriunde tu faci ravagii/ Cum facea cu stangu’, Hagi/ De cand erai la scoala/ Nu aveai nici o rivala/ Nu te intrecea niciuna/ Nici atuncea, nici acuma"

leu.mr
leu.mr  •  13 Ianuarie 2023, 17:01

Inca una care face ravagii !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează