LIGA 1  ·  OPREA DESPRE BRATU

"Mi-a băgat mîna în gît"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Strîns de gît şi trîntit la pămînt, Mircea Oprea a replicat la ieşirea lui Bratu:

"Aveam o impresie bună despre el. Acum, mi-am schimbat-o. Total!"

"Mi-a băgat măna în găt, cu forţa, m-a străns, după care m-a împins, lovindu-mă cu pumnul. Ce actor?, ce telenovele?", sînt acuzele mijlocaşului de la Ceahlîul la adresa atacantului dinamovist.

Un episod aparte în meciul Dinamo-Ceahlăul de vineri seara s-a desfăşurat undeva în zona central-dreapta a terenului, în minutul 32 al jocului din "Groapă". Atacul lui Nohai asupra lui Mărgăritescu s-a dovedit a fi mai penalizat de gesturile atacantului Marius Bratu, decăt de "centralul" Ivan.
Încercănd sî se apere pentru faptul că le băgase măna ân găt atăt lui Nohai căt şi lui Mircea Oprea ulterior, "vărful" dinamovistUn interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (12)
 •  25 Februarie 2008, 16:15

Avadanei dobitocule, daca ar trebui sa aleg aleator 5 persoane pe care sa le dau cu capu de pereti, pe tine te=as lua de 3 ori.

 •  25 Februarie 2008, 15:49

Iata ce reactie de BOU are acest Oprea, pai bine mai retardatule daca intrarea criminala a colegului tau Nohai il prindea pe Margaritescu in plin ce parere aveai cap de bibilica nu facea jucatorul tripla fractura, de ce nu lai pocnit pe colegul tau pentru atacul marlanesc ce trebuia sa faca bratu sa te pupe pe tine, vad ca esti prost si un actor de doi bani .

 •  25 Februarie 2008, 15:49

avadanei tu stii ma sa scrii?se pare k nu prea....citeste si tu articolul si vezi dk intelegi ceva...si apropo,atacantul e FLORIN Bratu,nu marius...dar ma rog,te scuz k esti prost

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1