FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA

I-a ieșit lui Hagi » Două goluri de generic marcate de primul transfer al iernii

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 21:08 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 21:19

Michael Omoh a fost cel mai bun om în prima repriză a meciului Farul – FCU Craiova.

Extrema nigeriană, adusă la începutul anului de la Academica Clinceni, a avut un debut de vis la Farul, reușind două goluri.

Farul, victorie chinuită cu FCU Craiova » Elevii lui Hagi au avut 3-0 la pauză, dar au tremurat pentru victorie
farul - fcu craiova 3-2
Farul, victorie chinuită cu FCU Craiova » Elevii lui Hagi au avut 3-0 la pauză, dar au tremurat pentru victorie

Michael Omoh, debut de vis la Farul: două goluri marcate cu FCU Craiova

Jucătorul de 30 de ani a fost titular în atacantul echipei lui Hagi și a răsplătit încrederea primită de la „Rege” cu două goluri de generic. 

În minutul 5, Omoh a primit mingea la 25 de metri de poarta adversă și a șutat puternic, sub bara transversală, învingându-l pe portarul Robert Popa. 

Primul gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
+19 FOTO

În finalul primei reprize, Omoh a dat din nou lovitura. Farul a plecat spectaculos pe contraatac. Nigerianul a intrat în careu și a șutat perfect la colțul lung, de lângă Achim.

Al doilea gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
Primul gol al lui Omoh
+19 FOTO

Astfel, fotbalistul care a evoluat în prima parte a sezonului la Academica Clinceni a ajuns la 19 partide jucate în Liga, reușind 3 goluri și 3 assist-uri.

250.000 de euroe cota lui Omoh, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Omoh a fost legitimat la mai multe formații din Suedia, precum Dalkurd, Ostersund, Orebro și Mjallby. A ajuns prima dată în Liga 1 la Poli Iași, pentru care a jucat în perioada ianuarie – august 2020. Ulterior a fost legitimat la Hapoel Kfar Saba și Maccabi Ahi Nazareth, iar din iulie 2021 a jucat la Academica Clinceni.

Omoh era în topul celor mai buni fotbaliști la driblinguri din lume

În noiembrie 2021, Centrul Internațional de Studii ale Sportului, din Elveția, a publicat clasament al celor mai buni jucători la driblinguri. Iar Omoh era atunci pe locul 12, între jucătorii din cele 33 de ligi analizate.

Mijlocașul avea o rată a reușitelor de 67,9 la sută și încercase până atunci, în medie, un dribling la 9 minute și 21 de secunde, având un index general de 7,26 (totalul reușitelor la 100 de minute jucate).

Citește și: 

Farul a cedat un fotbalist la rivala din lupta pentru play-off: „Îți dorim mult succes!”

Mihai Teja își caută echipă online » Pentru ce post a aplicat fostul antrenor de la FCSB: „Puteți să-mi oferiți detalii?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  25 Ianuarie 2022, 10:06

Farul șitandemul Hagi/Popescu se țin de porcarii!Fcu a avut penalti neacordat.

knuty
knuty  •  24 Ianuarie 2022, 22:59

BLATARUL promoveaza tineri,jucatori romani crescuti la academie....Asta are vreo 45 de ani!!!Asa zicea prostul "nu ati vazut cu cine joc???copii 2002,2004..."Ce om FALS ??!!!Si presa ii linge DOSUL!

magic4ever
magic4ever  •  24 Ianuarie 2022, 22:27
Postat de badeadorian pe 24 Ianuarie 2022, 22:24

La golul lui Popescu , portarul s-a pozitionat gresit ( prea in fata pentru locul unde se afla Popescu ) ..si a ''intrat sub bolta'' sutului , un pas mai in spate si cu o plecare corecta putea sa respinga mingea !!!

Asa e...Arlauskis sau un portar cu experienta nu lua niciodata golul ala...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează