FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu, iertați de Reghecampf: „Am avut o discuție cu ei, mi-am dat seama că au înțeles ce le-am transmis”

Laurențiu Reghecampf
Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 14:02 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 14:26

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul lui CSU Craiova, a anunțat că i-a reprimit pe Bălașa și Mateiu în lotul primei echipe după ce îi exclusese în urma eșecului cu CFR din campionat.

După revanșa din Cupă contra echipei lui Dan Petrescu, Laurențiu Reghecampf s-a decis să îi cheme înapoi pe cei doi fotbaliști să se antreneze cu restul lotului, motivând că au realizat greșelile pe care le-au făcut.

„Nu a fost niciun scandal, nu a fost nicio problemă între noi. Eu iau aceste măsuri când văd că anumiți jucători nu sunt la nivelul la care ar trebui să fie. În general iau anumite măsuri cu jucătorii de la care am pretenții. Bălașa și Mateiu sunt doi jucători importanți pentru mine, doi jucători care trebuie să ajute această echipă să câștige titlul. 

Pe mine mă interesează atitudinea și comportamentul lor, ei trebuie să fie lideri, să-i împingă pe cei tineri de la spate. Am avut o discuție serioasă cu ei, le-am atras atenția că nu este ok, noi am mers la Cluj ca să câștigăm, nu ca să facem prezența. A avut loc un eveniment și a trebuit să le atrag atenția. 

Nu i-am dat afară, eu nu dau jucători afară, doar i-am trimis la echipa a doua. Ulterior am avut o discuție cu ei și mi-am dat seama că au înțeles ce le-am transmis. Nu m-am certat niciodată cu niciun jucător, pe Bălașa îl cunosc de când avea câțiva anișori. Tatăl lui mi-a fost coleg de cameră”, a declarat Laurențiu Reghecampf potrivit Digi Sport.

De ce au fost excluși cei doi

După cum GSP a dezvăluit marți , Mateiu a fost exclus motivul pentru care Mateiu a fost trecut pe linie moartă: mijlocașul i-a comentat lui Reghecampf după partida de luni, cerându-i socoteală, pe un ton ridicat, pentru faptul că a fost înlocuit înainte de pauză.

Iar, din informațiile Gazetei, scoaterea lui Bălașa din lot a avut de-a face cu randamentul scăzut pe care acesta l-a avut la antrenamente.

Laurențiu Reghecampf, la 46 de ani: „Îmi doresc foarte mult să iau titlul cu Universitatea Craiova!“

Citește alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu n-a trecut peste supărarea de la Hunedoara: „Greșeli de neacceptat! Eu nu lucrez cu jumătăți de măsură” + Cere ca FCSB să joace în Ghencea!

Soluție pentru Rădoi la „naționala” României: „Este Belodedici mai mic. Cred că Mirel îl are în vedere”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează