FOTBAL  »  LIGA 1  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

Mihai Bendeac a povestit o întâmplare cu Victor Pițurcă
Mihai Bendeac a povestit o întâmplare cu Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 21:00 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 09:05

Mihai Bendeac, actorul care l-a parodiat pe Victor Pițurcă în cadrul show-urilor de la Antena 1, a povestit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” cum a fost când s-a întâlnit cu antrenorul într-un magazin de pe Calea Victoriei.

  • Emisiunea integrală cu Mihai Bendeac ca invitat poate fi urmărită AICI sau pe youtube-ul GSP;
  • În vârstă de 38 de ani, Bendeac a avut o serie de emisiuni de comedie la diferite televiziuni în care a impersonat nume mari din sportul românesc, de la Mircea Lucescu la Victor Pițurcă;

- Te-ai întâlnit și cu Victor Pițurcă.
- Am avut o întâlnire într-un magazin. Eu cred că s-a făcut că nu mă cunoaște. Era într-un magazin de cravate, de lux, de pe Calea Victoriei. Am vrut să mă duc să-l salut pe om, să văd cum reacționează.

Bendeac către Pițurcă: „Bună ziua, sper că nu v-ați supărat”

- Și?
- Am intrat și m-am dus direct la dânsul. „Bună ziua, sper că nu v-ați supărat?!". „Pentru ce?". „Pentru faptul că vă imit". „Cum mă imiți?". Am început că pe mine mă cheamă, așa și cutare... S-a făcut că nu mă cunoaște, că n-a auzit niciodată de mine. M-am simțit penibil, a fost oribil și-am ieșit de acolo. Nu cred nici până în ziua de astăzi că nu văzuse nicio parodie.

- Cu Leonard Doroftei? Ai filmat și cu el.
- A fost o filmare destul de complicată. El fiind și foarte stresat că era actor și filmarea dura foarte mult, de pe la 7-8 seara, ca să-și facă un pic de curaj și să-i dea încredere, a început să mai bea câte un pic de whisky. Spre final, era anesteziat și de oboseală, dar și din alte lucruri. Îl puneam la cadru și îl luam câte 2-3 secunde. Până la urmă a ieșit.

- Dar a fost totul OK.
- A fost extrem de drăguț și nicio secundă nu s-a supărat pentru cât de mult l-am chinuit, pentru că l-am chinuit foarte tare.

CITEȘTE ȘI

Bendeac a sărit să se bată cu Gabi Tamaș: „El i-a răspuns urât și mi-am dat și eu tricoul jos”

Cum se ascundea Marica » Ilinca Vandici, dezvăluiri incredibile despre amantele fostului fotbalist: „M-am ferit să par o nebună"

Playtech: ȘOC! Prima reacție a lui Putin după masacrul de la Kremenciuc. Mesajul HALUCINANT după uciderea a cel puțin 18 civili


Comentarii (83)
115976986232294
Tavi Urzica  •  16 Aprilie 2021, 07:14

Poate Piturca nu se uita la Ant1 eu la fel..nh ma uit la Antenele securistului Voicukesc.E posibil ca Piturca sa nu.i fi vazut emisiunile actorasului asta "subtire "asta l.a suparat pe Bendeac.Trebuie toata Romania sa.l cunoasca?

115976986232294
Tavi Urzica  •  16 Aprilie 2021, 07:11
Postat de tataika pe 15 Aprilie 2021, 14:31

“Stire” de sport...Nu aveti nici macar decenta de a semna “articolul”!

Dau stirea cu Bendeac ptr ca e de la Ant1..iar Bendeac actor cat.usoara este angajatul Antenelor..deh.isi fac reclama.

tataika
tataika  •  15 Aprilie 2021, 14:31

“Stire” de sport...Nu aveti nici macar decenta de a semna “articolul”!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează